ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Κρίσιμο ραντεβού για Σκόκο

Συνάντηση με τον Νάτσο Σκόκο θα έχει το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντίνου. Παρακολούθησε Νταντί ο Μπάγεβιτς.
Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να κριθεί το μέλλον του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ..
αφού ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου, Παύλος Διανής έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον πρόεδρο της «Ένωσης», Σταύρο Αδαμίδη.
Η ΑΕΚ έχει έτοιμη τη νέα προσφορά της για την ανανέωση συμβολαίου του Σκόκο αλλά το δύσκολο είναι να... πειστεί ο Σκόκο να πει το «ναι» στην επέκταση της συνεργασίας με τον «Δικέφαλο Αετό» μιας και πρόταση των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων» δεν θα περιέχει... θεαματικές αλλαγές σε σχέση με τα 600.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως ο «Υδραυλικός».

Παράλληλαο Αργεντινός θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μετά τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση και θα εκτιμηθεί η κατάσταση του ενόψει του παιχνιδιού με την Νταντί.

Έχει αδυναμίες η Νταντί...

Στο μεταξύ ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε στη Σκωτία,όπου παρακολούθησε από κοντά την αντίπαλο της «Ένωσης» στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ στο παιχνίδι με την Σεντ Μίρεν.
Ο «Ντούσκο» δεν...τρόμαξε κιόλας από τον σκωτσέζικο σύλλογο αλλά ξέρει πως η ΑΕΚ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή για να «σφραγίσει» την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πίτερ Χιούστον είχε 14 τελικές προσπάθειες κόντρα στη Σεντ Μίρεν και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89’ με τον Τζον Ντέιλι, ωστόσο έχει αρκετές αμυντικές αδυναμίες τις οποίες και διέγνωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Ψάχνουν αμυντικό «βράχο»


Παράλληλα, η αναζήτηση του αντι-Μαϊστόροβιτς συνεχίζεται από την ΑΕΚ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξετάζει διάφορες περιπτώσεις κοινοτικών παικτών, ενώ γίνονται διερευνητικές κρούσεις, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλα οικονομικά περιθώρια.
Πάντως οι άνθρωποι της «Ένωσης» εκτιμούν ότι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου μπορούν να βρουν κάποιον αξιόλογο παίκτη και με χαμηλό κασέ για να καλύψουν τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου