ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Νιόπλιας: "Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει"

Σε χαμηλούς τόνους κινήθηκαν οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Ατρόμητο και την ισοπαλία με 1-1, αν και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε την σπουδαία απόδοση των φιλικών της Αμερικής κόντρα στον Ατρόμητο.. και έδειξε νωχελικός στον πρώτο εν Ελλάδι αγώνα του. Βέβαια, οι "πράσινοι" αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές και αρκετές ελλείψεις και παρόλα αυτά κατάφεραν σε κάποια σημεία να αποδείξουν την ποιότητά τους. Σε μια τέτοια φάση ο Σίντνεϊ Γκοβού πέτυχε με εξαιρετικό τρόπο το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Τριφυλλιού και έδειξε τη δύναμη της ομάδας στην επίθεση.

Για το λόγο αυτό ο Νίκος Νιόπλιας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την... προπόνηση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το φιλικό με την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Τριφυλλιού στην ΕΤ1:
"Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε συμπεράσματα από το παιχνίδι αυτό με τόσες απουσίες που είχαμε, μας έλειπαν δέκα παίκτες με τις εθνικές. Το τεστ το δικό μας θα είναι την άλλη εβδομάδα με την Τζένοα, όπου θα έχω στη διάθεσή μου όλους τους παίκτες. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει για το πρωτάθλημα."

Πηγή: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου