ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Οι καινοτομίες του Σάντος

Άνεμος αλλαγής πνέει στην Εθνική με την έλευση του Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε στα λόγια και προχωρά σε πράξεις ανανεώνοντας το αγωνιστικό στυλ του ελληνικού συγκροτήματος, που είχε παγιωθεί για πολλά χρόνια με την παρουσία του Ότο Ρεχάγκελ... Ο Φερνάντο Σάντος στις δύο προπονήσεις της Δευτέρας έδειξε να προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του 4-4-2, με αρκετές καινοτομίες. Φαίνεται πως σκέφτεται να καθιερώσει (ή τουλάχιστον σε πρώτη φάση να δοκιμάσει) τον Βασίλη Τοροσίδη ως δεξί εξτρέμ και να τοποθετήσει στο αριστερό άκρο του κέντρου τον Γιώργο Καραγκούνη. Παράλληλα φάνηκε να προορίζει για δίδυμο στην επίθεση τους Σαλπιγγίδη και Σαμαρά, ενώ Παπασταθόπουλος και Κυργιάκος φαντάζουν ως επικρατέστεροι για το κέντρο της άμυνας. Αυξημένο χρόνο συμμετοχής και ρόλο στην ομάδα θα έχει και ο Σωτήρης Νίνης, στον οποίο πιστεύει πολύ ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η Εθνική ομάδα θα πραγματοποιήσει μία ακόμη προπόνηση το πρωί της Τρίτης (9:30) και στις 17:35 θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι, όπου την Τετάρτη στις 21:30 αναμετράται με τη Σερβία σε ένα ματς που αποτελεί τεστ για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2012 με Γεωργία (εντός) και Κροατία (εκτός) στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι Αντώνης Μήνου, Λεωνίδας Βόκολος και Ρικάρντο Σάντος, που είναι συνεργάτες του Φερνάντο Σάντος, θα παρακολουθήσουν από κοντά διάφορα παιχνίδια προσεχών αντιπάλων της Εθνικής.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου