ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Περιζήτητος ο Μαραντόνα!

Τρεις ομάδες επιθυμούν να πορευτούν υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαραντόνα. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο βοηθός του πρώην τεχνικού της εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Όπως αποκάλυψε ο Αλεχάντρο Μανκούσο, δύο σύλλογοι από τη Βραζιλία και μια εθνική ομάδα από την Ευρώπη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του «Ντιεγκίτο»...
«Το ενδιαφέρον παρουσιάστηκε, γιατί προφανώς κάτι κάναμε καλά», είπε ο Μανκούσο.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) έπαψε τον Μαραντόνα από τα καθήκοντα του ως ομοσπονδιακού τεχνικού τον προηγούμενο μήνα, τρεις εβδομάδες μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό (4-0) της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής από την Γερμανία, στα προημιτελικά.

Ο Μανκούσο πάντως ήταν ένας από τους βοηθούς που η AFA ζήτησε από τον Μαραντόνα να αντικαταθεί προκειμένου να εξακολουθήσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής ομάδας. Ωστόσο ο 50χρονος κόουτς δεν συμμορφώθηκε με τον συγκεκριμένο όρο αφού αρνήθηκε να απολύσει τον συνεργάτη και καλό του φίλο, πράγμα που είχε σαν συνέπεια την αποχώρηση του από την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Μαραντόνα; Προσωρινά καθήκοντα προπονητή ανέλαβε ο Σέρχιο Μπατίστα του οποίου το όνομα είναι μεταξύ των φημολογούμενων για να διαδεχθούν τον «Ντιεγκίτο», μαζί με αυτά των Αλεχάντρο Σαμπέγια, Κάρλος Μπιάντσι, Ντιέγκο Σιμεόνε και Κλαούντιο Μπόργκι. Κάποιοι, πάλι αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Μαραντόνα!

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου