ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Οι "κόκκινοι ταύροι" χωρίς σχεδιαστή?

Ο σχεδιαστής της Red Bull Racing, Άντριαν Νιούι, διέφυγε σοβαρού τραυματισμού μετά την εμπλοκή του σε ένα άσχημο δυστύχημα σε αγώνα δρόμου υποστήριξης του βρετανικού πρωταθλήματος Touring Car την Κυριακή...O 51χρονος είναι δεινός ερασιτέχνης οδηγός αγώνων και συμμετείχε στο Κύπελλο Ginetta G50 ως προσκεκλημένος οδηγός στο Σνέτερτον τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ωστόσο, στον τρίτο αγώνα της διοργάνωσης, μετά από επαφή με άλλο αγωνιστικό, έκανε τετ-α-κε και συγκρούστηκε με τρίτο επερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο συνέτριψε στην πλευρά του συνοδηγού του Ginetta του Νιούι.

Ο σύγκρουση έκανε μεγάλη ζημιά και στα δύο αυτοκίνητα και ήταν αφορμή για να διακοπεί ο αγώνας με κόκκινη σημαία, ενώ ο Νιούι διεκομίσθη σε ένα τοπικό νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.

Σε δήλωσή τους οι διοργανωτές του Ginetta είπαν: «ο Νιούι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς ελέγχους, αλλά δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί - απόδειξη της δύναμης των αυτοκινήτων του κυπέλλου Ginetta G50".

Ήταν ήδη ένα περιπετειώδες Σαββατοκύριακο για τον Νιούι, ο οποίος έλαβε βαθμούς ποινής στην αγωνιστική του άδεια το Σάββατο, μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο.

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου