ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Και πάλι Άρκα

Στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι για τον Άρη, έπειτα από ένα μήνα, το όνομα του Χούλιο Άρκα με τον Αργεντινό να είναι ο διακαής πόθος του Κούπερ. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφές και πριν από λίγες ημέρες ωστόσο η μεταγραφή είχε “σκαλώσει” στο οικονομικό με τον ποδοσφαιριστή να μην μένει ευχαριστημένος από την πρόταση που του είχαν καταθέσει οι κιτρινόμαυροι...
Ο 29χρονος μπακ τις τελευταίες ημέρες έψαχνε έναν σύλλογο ώστε να αποχωρήσει από την Μίντλεσμπρο δίχως αποτέλεσμα. Έτσι οι Θεσσαλονικείς δείχνουν διατεθειμένοι να προσεγγίσουν και πάλι τον Αργεντινό (με ιταλικό διαβατήριο) ποδοσφαιριστή καταθέτοντας μία πιο δελεαστική πρόταση από την πρώτη προ ενός μήνος. Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες την απόκτησή του.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα “SportDay”η κίνηση που θα γίνει για την απόκτηση του Άρκα αναμένεται να είναι και η τελευταία για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αφού οι διοικούντες του Άρη δεν θέλουν να δαπανήσουν άλλα χρήματα σε προσθήκες παικτών.


Πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου