ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Όταν αλλάζουν οι τίτλοι, πουλάνε καλύτερα..

Διαβάζοντας διάφορες ειδήσεις στο internet σχετικά με τα σπορ, στάθηκα σε πολύ γνωστή ιστοσελίδα στον χώρο του μπάσκετ, της οποίας ο τίτλος ενός άρθρου της ήταν: "ΚΑΛΑΘΗΣ: Δεν θα έκανε ποτέ αυτό που έκανε ο Σπανούλης".Ο τίτλος αμέσως σε προδιαθέτει να διαβάσεις το άρθρο, με την εντύπωση ότι ο παίκτης στην συνέντευξή του, λέει κάποια πράγματα εναντίον του πρώην άσσου του Παναθηναϊκού.

Διαβάζοντας όμως την συνέντευξη ο αναγνώστης, ανακαλύπτει ότι..
ο Καλάθης απαντά σε ερωτήσεις, σχετικά με την έως τώρα πορεία του στην εθνική ομάδα και στον Παναθηναϊκό και για το πώς βλέπει την νέα χρονιά.
Το μόνο που είπε για τον Σπανούλη, όταν αναφέρθηκε σε αυτόν λέγοντας ότι τον βοήθησε πολύ στην εθνική, ήταν:

Μιας και αναφέρθηκες στον Βασίλη Σπανούλη, ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης σου προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με την απόφαση του να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές και να πάει στον Ολυμπιακό. Εσύ πως την είδες αυτή την «μετακόμιση»;

«Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Βασίλη. Είναι δική του απόφαση, είναι κάτι που αυτός επέλεξε αλλά σίγουρα πρέπει να παραδεχθώ πως είναι κάτι που μας εξέπληξε. Αλλά του εύχομαι πολύ καλή επιτυχία».

Εσύ θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου να κάνει την ίδια επιλογή με τον Σπανούλη;

«Όχι. Αγαπάω πολύ τον Παναθηναϊκό και δεν βλέπω αυτό να αλλάζει. Οι συμπαίκτες, οι προπονητές μου και γενικά όλοι οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά οι πρόεδροι μας, είμαστε όλοι πολύ κοντά. Όλοι είμαστε σαν οικογένεια».


Αυτά μόνο ειπώθηκαν από τον Καλάθη και δεν έχουν πουθενά την φράση: "ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ".

Σωστά λοιπόν η εφημερίδα στην οποία δόθηκε η συνέντευξη έχει τίτλο: Καλάθης: Όλοι είμαστε σαν οικογένεια στον Παναθηναϊκό

frapesport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου