ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Η κριτική των διεθνών

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής, η οποία επικράτησε της Σερβίας (1-0) στο Βελιγράδι...Σε σχήμα ρόμβου παρέταξε την Εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος στο ντεμπούτο στον πάγκο της Γαλανόλευκης. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τον Σηφάκη για το Νο1, τους Παπασταθόπουλο και Κυργιάκο κεντρικούς αμυντικούς, ενώ πλάγιοι μπακ ήταν οι Βύντρα (δεξιά) και Σπυρόπουλος (αριστερά). Καθαρός κόφτης ήταν ο Κατσουράνης και είχε δεξιά του τον Τοροσίδη και αριστερά τον Καραγκούνη. Δεκάρι ήταν ο Νίνης, ενώ καθαρός επιθετικός ο Σαλπιγγίδης. Ο Σαμαράς έπαιζε πίσω του σε ρόλο περιφερειακού και λίγο προς τα αριστερά.

Μιχάλης Σηφάκης:
Πολύ καλός ο Ελληνας πορτιέρε, που είχε σωστές τοποθετήσεις και αντιδράσεις, όμως εκτέθηκε σε πολλές περιπτώσει από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Σωτήρης Κυργιάκος: Είχε προβλήματα με τον Ζίγκιτς, ο οποίος του πήρε σχεδόν όλες τις κεφαλιές. Δεν έδωσε σταθερότητα και πολλές φάσεις μύριζαν γκολ.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Εχασε μονομαχίες και δεν μπόρεσε μαζί με τον Κυργιάκο να αντιμετωπίσει τον Ζίγκιτς, που έκανε ότι ήθελε με τη μπάλα ψηλά.

Νίκος Σπυρόπουλος: Είχε πολλά προβλήματα με τον Κράσιτς, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχανε τη θέση του. Δεν βοήθησε επιθετικά.

Λουκάς Βύντρα: Ηταν καλός αμυντικά και στο πρώτο μέρος είχε προωθήσεις. Στην επανάληψη αφοσιώθηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Κώστας Κατσουράνης: Ετρεξε και πίεσε, όμως είχε και αργές επιστροφές. Σε μέτρια επίπεδα, αγωνιζόμενος ως μοναδικός καθαρός αμυντικός χαφ.

Γιώργος Καραγκούνης:
Στα αριστερά του ρόμβου έπαιξε και δεν κατάφερε να φανεί στην αναμέτρηση, ενώ έδειξε να είναι κουρασμένος.

Βασίλης Τοροσίδης: Επαιξε δεξιά και ήταν θετικός, ειδικά στο πρώτο μέρος και έβγαλε επικίνδυνες σέντρες, μία εκ των οποίων δημιούργησε και το γκολ που έφερε τη νίκη για την Εθνική.

Σωτήρης Νίνης: Περνούσε από τα πόδια του το ματς, καθώς αγωνίστηκε ως δεκάρι. Είχε επικίνδυνα σουτ, πέρασε πάσες και ήταν αρκετά δραστήριος, συνδυαζόμενος με τους επιθετικούς.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Αγωνίστηκε σαν καθαρός επιθετικός αλλά δεν πήρε πάσες. Ηταν αυτός που πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και πέτυχε το μοναδικό γκολ.

Γιώργος Σαμαράς: Κοντά και πιο αριστερά από τον Σαλπιγγίδη έπαιξε ο Σαμαράς, ο οποίος βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας, όμως σε κάποιες φάσεις προσπάθησε για το κάτι παραπάνω.

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου