ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

"Κράχτης" ο Βαλβέρδε στο φιλικό με τη Ρόμα

Διαστάσεις μεγαλύτερες από ένα απλό φιλικού παίρνει το ματς με την Ρόμα, την Παρασκευή, στο Καραϊσκάκη.
Η γρήγορη πρόσληψη του Βαλβέρδε "σκέπασε" την πίκρα για τον αποκλεισμό με την Μακάμπι. Σκέψη των φίλων του Ολυμπιακού είναι ότι τώρα ξεκινάει η σεζόν, από το ματς με την ιταλική ομάδα...Παρά την ζέστη και την υγρασία, αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, περίπου 2.000, βρέθηκαν στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη για να προμηθευτούν εισιτήριο. Ο ίδιος αριθμός πέρασε από τα εκδοτήρια την Τρίτη. Αν και το ματς θα διεξαχθεί την πιο ακατάλληλη ποδοσφαιρικά ημερομηνία, αν και θα λείπει το... μισό λεκανοπέδιο σε διακοπές λόγω των ημερών του Δεκαπενταύγουστου, υπολογίζεται ότι 20.000 φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι τη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη. Αριθμός που δεν μπορεί να μην ικανοποιεί για ομάδα που προσφάτως αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λίγκ.
Κίνητρο (και κράχτης) είναι ο Βαλβέρδε, περισσότερο ίσως και από τα μεταγραφικά αποκτήματα. Από το φιλικό με την Ρόμα θέλουν να αντλήσουν ηθικό και οι παίκτες. Δεν είναι τυχαία η προτροπή του Βάσκου τεχνικού στους οπαδούς. Η ατάκα "αγκαλιάστε τους παίκτες", ήταν χαρακτηριστική και ενδεικτική της προσπάθειας για τόνωση ηθικού.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι ασχολούνται με το ματς και αφήνουν τα μεταγραφικά στην άκρη, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο που θα γίνει σύσκεψη κορυφής. Εκείνη την μέρα θα είναι έτοιμος ο Βαλβέρδε να μιλήσει για τα πάντα με την διοίκηση. Επί του παρόντος να επισημάνουμε ότι για μια ακόμα μέρα υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ισπανία που κάνουν λόγο για το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Νεκουνάμ της Οσασούνα, ότι ο Κοβάσεβιτς δεν πήγε τελικά στην Σερβία προφανώς γιατί έχει άποψη για τον επιθετικό της Βοϊβοντίνα.
Από τις εγχώριες κινήσεις του Ολυμπιακού να τονίσουμε ότι το πλάνο είναι να αποκτηθεί ο Παπάζογλου και να συνεχίσει να παίζει στις Σέρρες για ένα χρόνο δανεικός.

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου