ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

«Ασπρόμαυροι» πορθητές

Ένα έγγραφο της Φενέρμπαχτσε απομένει για να οριστικοποιηθεί η απόφαση για τα εισιτήρια των οπαδών του ΠΑΟΚ για Κωνσταντινούπολη. Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια στην Τούμπα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι οπαδοί του ΠΑΟΚ..
θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπως και οι αντίστοιχοι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη για τα δύο παιχνίδια αμφότερων των ομάδων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι επαφές των εκπροσώπων των δύο ομάδων, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας. βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και εντός των προσεχών ωρών ή ημερών.
Από κει και πέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει εκδώσει εισιτήρια για τη «Θύρα 8» του γηπέδου της Τούμπας στο ματς με τους Τούρκους, γεγονός που ενισχύει το σενάριο εκατέρωθεν εισιτηρίων.
Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια
Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια με την Φενέρ, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον της Fenerbahce SK για τα Playoffs του UEFA Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010.
Από την Τετάρτη 11 Αυγούστου έως και την Τρίτη 17 Αυγούστου οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους, ενώ οι μή κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια που δεν αντιστοιχούν σε θέσεις διαρκείας. Την Τετάρτη 18 Αυγούστου θα απελευθερωθούν προς πώληση και οι θέσεις των κατόχων διαρκείας που δεν ανανέωσαν.
Στις θέσεις των VIP και τις Σουίτες, ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 19:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τη Πέμπτη 19 Αυγούστου, τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
VIP 3oυ 150 Ευρώ
VIP 4oυ 120 Eυρώ
Θύρα 1 80 Ευρώ
Θύρες 2, 3 60 Ευρώ
Θύρες 5, 6 40 Ευρώ
Θύρες 4, 4α 20 Ευρώ
Θύρες 7, 7Α 25 Ευρώ
Την ίδια ημέρα και ώρα θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων μέσω internet.
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας»

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου