ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Στο πλευρό του Ντούσαν

Την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με ανακοίνωσή τους καταδικάζοντας την επίθεση που δέχτηκε. «Χτυπήθηκε με άνανδρο τρόπο από κάποιους ‘λίγους’ που ‘επιθυμούν’ το ‘καλό’ της ΑΕΚ και κατάφεραν να την κάνουν παγκοσμίως ρεζίλι. Κάθε ανάλογο περιστατικό είναι χτύπημα στην ίδια την ομάδα, κάθε προσπάθεια διάσπασης του καλού κλίματος θεωρούμε ότι είναι ύποπτη», αναφέρουν οι παίκτες που καταλήγουν με σύνθημα ενότητας...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ σε ένα ‘φιλικό’ παιχνίδι προετοιμασίας. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τη στήριξη στον προπονητή μας, που με άνανδρο τρόπο χτυπήθηκε από κάποιους ‘λίγους’ που ‘επιθυμούν’ το ‘καλό’ της ΑΕΚ και κατάφεραν να την κάνουν παγκοσμίως ρεζίλι.

Κάθε ανάλογο περιστατικό είναι χτύπημα στην ίδια την ομάδα, κάθε προσπάθεια διάσπασης του καλού κλίματος θεωρούμε ότι είναι ύποπτη. Ελπίζουμε αυτό που έγινε στους κόλπους της ομάδας μας να είναι το τελευταίο περιστατικό και όλοι μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι μία οικογένεια».

Μπάγεβιτς: «Συνεχίζουμε πιο δυνατοί»

Ενισχυμένη θα βγει η ΑΕΚ από την κρίση που ξέσπασε μετά την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως ευελπιστεί ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Προσερχόμενος στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων για την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήταν λιτός, αλλά σαφής.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πράγματα θα φτάσουν εδώ. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι», αρκέστηκε να δηλώσει ο 62χρονος προπονητής, που είχε συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος επίσης ανηφόρισε στους Θρακομακεδόνες.

Επίκεινται συλλήψεις

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβε τη διαβεβαίωση της αστυνομίας και των αρμόδιων υπουργείων ότι εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν συλλήψεις των οπαδών που επιτέθηκαν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιοι εξ αυτών και γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων προτού αρχίσουν οι προσαγωγές.

«Πώς φταίει η Original;»

Καταδίκασε την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο ηγέτης της «Original 21» Δημήτρης Χατζηχρήστος, ωστόσο υποστήριξε πως όσοι χτύπησαν τον Σερβοέλληνα τεχνικό δεν έχουν καμία σχέση με το μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων. «Από την τηλεόραση φαίνεται ξεκάθαρα ότι αναγνωρίσιμα μέλη της Original προσπαθούν να προστατέψουν τον Μπάγεβιτς και όχι να του επιτεθούν. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να φταίει η Original; Εμείς θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, αλλά, προσοχή, γιατί αν συμβεί αυτό τότε θα εκτεθεί πολύς κόσμος. Εμείς ως Original φυσικά και θέλουμε να την αλήθεια και να αναγνωριστούν οι υπαίτιοι και να δούμε πού ανήκουν», δήλωσε στο aek365.gr και πρόσθεσε: «Ο Μπάγεβιτς, που λέει ότι θέλει το καλό της ΑΕΚ, οφείλει να βάλει την ΑΕΚ πάνω από το προσωπικό του συμφέρον, να αναγνωρίσει μέσω του βίντεο και των φωτογραφιών αυτούς που του επιτέθηκαν και μετά να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ πάντως προσωπικά συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που του επιτέθηκαν και από ποιους κατευθύνονται».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου