ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Περπέρογλου: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Η Εθνική ομάδα «θάμπωσε» με τις εμφανίσεις της στα πρώτα φιλικά, αλλά δεν έχει φτάσει στο αγωνιστικό της ταβάνι, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στράτος Περπέρογλου... «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε πιο ισχυρές ομάδες στη συνέχεια, όπως η Σλοβενία, η Σερβία και οι ΗΠΑ. Μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα ακόμη καλύτερα και θέλουμε να κρατάμε τον ίδιο υψηλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν είναι εφικτό», δήλωσε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση. Είναι τα πρώτα φιλικά και είναι νωρίς ακόμη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε στον ίδιο ρυθμό, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς. Η χημεία είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Αν είναι καλό ή κακό ότι κερδίζουμε εύκολα στα πρώτα αυτά φιλικά θα το δούμε στις 12 Σεπτεμβρίου. Και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα και το θέμα είναι να μπορείς να αντεπεξέλθεις όταν θα έρθουν πιο δύσκολες καταστάσεις».

Όσο για το πόσο έχει βοηθήσει στη βελτίωση της εικόνας της «επίσημης αγαπημένης» η επιστροφή των Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή, ο Περπέρογλου είπε για τους δύο συμπαίκτες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο: «Αυτοί οι παίκτες είναι πολύτιμοι για την ομάδα. Μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις και έχουν τεράστια εμπειρία και ποιότητα για να βοηθήσουν την ομάδα».

Τέλος, για το πού στοχεύει η Εθνική στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, ο 26χρονος άσος απέφυγε τα μεγάλα λόγια, αλλά δεν έκρυψε τις μεγάλες βλέψεις της Ελλάδας. «Η Εθνική έχει πάντα μεγάλους στόχους. Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για μετάλλια. Τα πιο κρίσιμα ματς θα είναι τα χιαστί, γι’ αυτό θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον όμιλο, ώστε να αποφύγουμε ομάδες που είναι πιο δύσκολες», είπε.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου