ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Με τέσσερις στο Παγκόσμιο τζούντο

Στην Ιαπωνία, στο λίκνο του τζούντο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών με μπροστάρη τον Ηλία Ηλιάδη η εθνική ομάδα θα προσπαθήσει να κρατήσει την παράδοση που θέλει τα ελληνικά χρώματα να κατακτούν μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο ανακοίνωσε τους τζουντόκα που θα βρεθούν στο Τόκιο για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το διάστημα 9-13 Σεπτεμβρίου. Η ελληνική αποστολή για τη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου» είναι τετραμελής και αυτής ηγείται ο Ηλίας Ηλιάδης.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης της Αθήνας θα αγωνιστεί στην κατηγορία των -90 κιλών, όπως και ο Μιχάλης Παυλής, ενώ στην Ιαπωνία θα μεταβούν ακόμη η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης στις Νέες Γυναίκες, Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (-57 κιλά), καθώς και ο Λαυρέντης Αλεξανίδης, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
Η Ελλάδα διά χειρός Ηλία Ηλιάδη πανηγύρισε δύο ασημένια μετάλλια σε ισάριθμα Παγκόσμια Πρωταθλήματα την τελευταία πενταετία (το 2005 στο Κάιρο και το 2007 στο Ρίο ντε Τζανέιρο).

Πηγή:  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου