ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

HELLas!

Η Εθνική Ομάδα «σάρωσε» στο τουρνουά «Love Cyprus», με τη Γερμανία, τη Ρωσία και την Κροατία να βιώνουν από πρώτο χέρι την ελληνική... κόλαση...Οι φιλικές αναμετρήσεις δε δίνουν ποτέ μετάλλια. Οι εμφανίσεις, όμως, σαν αυτές που πραγματοποίησε η Εθνική Ομάδα στο «Love Cyprus» δίνουν. Η «γαλανόλευκη» ήταν σκέτη... κόλαση για τις αντιπάλους της σε Λευκωσία και Λεμεσό και βάσει της εικόνας που παρουσίασε οι προσδοκίες όλων στο προσεχές Μουντομπάσκετ της Τουρκίας είναι ανεβασμένες. Γερμανία, Ρωσία (σ.σ. αντίπαλος και στους ομίλους) και Κροατία έδειξαν μπροστά στο συγκρότημα του Γιόνας Καζλάουσκας να είναι πολύ μικρές και οι αριθμοί επαληθεύουν το γεγονός πως η «επίσημη αγαπημένη» είναι σαφώς πιο «ανεβασμένη» και πιο πλήρης απ' ό,τι πέρυσι, όταν, παρά τις απουσίες βασικών παικτών, κατέκτησε στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας το χάλκινο μετάλλιο.

Φώτσης, Μπουρούσης και Σπανούλης αποτέλεσαν γι' ακόμη μία φορά «εγγύηση», ο Δημήτρης Διαμαντίδης λειτούργησε αθόρυβα, αλλά, όπως πάντα, αποτελεσματικά, ο Κώστας Τσαρτσαρής ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα, ο Στράτος Περπέρογλου «επέστρεψε» κι ο Νικ Καλάθης «θάμπωσε» άπαντες. Με τους υπόλοιπες παίκτες, πλην του τραυματία Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, να συμπληρώνουν, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «πέταξε» από νίκη σε νίκη, εντυπωσιάζοντας παράλληλα με το παιχνίδι της σε επίθεση και άμυνα.

Οι 91 πόντοι στο «Love Cyprus» ήταν συνέπεια του πολύ γρήγορου ρυθμού που έχει φροντίσει να περάσει ο Καλζάουσκας, εξ ου κι οι 19 ασίστ που «μοίρασαν» ανά συνάντηση οι Έλληνες διεθνείς, ενώ στην άμυνα οι 66 πόντοι παθητικό θα μπορούσαν να είναι ακόμη λιγότεροι αν δεν υπήρχε χαλάρωση στα τελευταία λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης με την Κροατία.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ «LOVE CYPRUS»

ΕΠΙΘΕΣΗ: 91
ΑΜΥΝΑ: 66
ΔΙΠΟΝΤΑ: 55.6%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ: 50%
ΒΟΛΕΣ: 84.6%
ΑΜΥΝ. ΡΙΜΠ.: 22.3
ΕΠΙΘ. ΡΙΜΠ.: 8.7
ΑΣΙΣΤ: 19
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 10

BEST OF

ΠΟΝΤΟΙ: Καλάθης: 22 με Κροατία. Φώτσης: 20 με Ρωσία
ΔΙΠΟΝΤΑ: Καλάθης & Τσαρτσαρής: 5/6 με Κροατία
ΤΡΙΠΟΝΤΑ: Ζήσης: 3/3 με Ρωσία. Φώτσης: 4/5 με Ρωσία και Κροατία
ΒΟΛΕΣ: Σπανούλης: 4/4 με Γερμανία και Ρωσία
ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: Μπουρούσης: 9 με Ρωσία και 8 με Γερμανία
ΑΣΙΣΤ: Καλάθης: 9 με Κροατία. Διαμαντίδης: 6 με Κροατία
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: Καλάθης: 4 με Ρωσία. Περπέρογλου: 3 με Κροατία
ΚΟΨΙΜΑΤΑ: Μπουρούσης: 2 με Γερμανία

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου