ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Φιλική νίκη επί της Μπάνβιτ (80-69)

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Άρης, πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τελευταίο θύμα σήμερα (06/09) η τουρκική Μπάνβιτ την οποία κέρδισε με 80-69.

Οι «κίτρινοι» στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παρουσιάστηκαν τόσο καλοί. Στο δεύτερο όμως βελτίωσαν κυρίως την άμυνά τους με αποτέλεσμα να προηγούνται στο ημίχρονο με σκορ 41-36. Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο συνέχισαν την καλή τους άμυνα....
η οποία συνδυάστηκε και με καλή επιθετική λειτουργία ώστε ο Άρης να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του. Εξαιρετικός για ακόμα μια φορά ήταν ο Πι Τζέι Τάκερ ο οποίος σκόραρε 30 πόντους ,έχοντας 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Τις πολύ καλές εμφανίσεις συνέχισε και ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Χατζηβρέττας, ο οποίος πέτυχε 12 πόντους και 3 ασίστ αλλά βοήθησε και σε πολλούς άλλους τομείς την ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 41-36, 65-54, 80-69

Άρης(Ντρούκερ): Πιρς 6 π., 1ρ., 3 ασ., 1κλ. , Χατζηβρέττας 12 π., 3 ασ. , Ταπούτος 2π. 1ρ. , Ντάνστον 8π., 3ρ. , Τάκερ 30π. 7ρ., 2ασ. , Μπορόβνιακ 6π., 4ρ., 3ασ. , Σκορδίλης 4π. 4 ρ. 1 κλ. , Χρυσικόπουλος 2ρ., 1 κλ. , Μούρτος(συμμετοχή), Τσαϊρέλης 9π., 3ρ., 3ασ., 2κλ. , Κουμπούρας 3π. 1ρ. 4ασ. 2κλ.

Ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Είχαμε την ευκαιρία βρισκόμενοι εδώ να παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους. Δεν μας ενδιέφεραν τα αποτελέσματα αλλά να αισθανθούμε ότι έχουμε συνοχή ως ομάδα και να βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είχαμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε καλούς παίκτες και καλές ομάδες. Σκοπός μας είναι να παίζουμε ως ομάδα και να είμαστε ενωμένοι. Αυτό επιθυμούμε να κρατήσουμε από εδώ και στο εξής. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μετά την επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ευχαρίστησή μου να βλέπω τους παίκτες μου να αγωνίζονται κατά αυτόν τον τρόπο».

Τέλος, η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Ολυμπιακό την Κυριακή(12/09) στις 13:00 στο Κλειστό Γήπεδο Πανοράματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

πηγη: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου