ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Bαλβέρδε: Μην κάνουμε τα λάθη της πρεμιέρας!

Kάλεσμα να αφήσουν πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρακλή και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι τους Σαββάτου με την Κέρκυρα έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Βάσκος τεχνικός είδξε στους "ερυθρόλευκους" συγκεριμένες φάσεις από το ματς με τον "Γηραιό", προκειμένου να καταλάβουν τι έκαναν λάθος και το αποφύγουν τις επόμενες αγωνιστικές. 
"Κάναμε πολύ σοβαρά λάθη στο κέντρο και για αυτό δεχθήκαμε τις αντεπιθέσεις από τον Ηρακλή. Κι αυτά τα λάθη δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε στον αγώνα με την Κέρκυρα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί και προσεκτικοί σε αυτό

τον τομέα. Δεν επιτρέπονται ξανά τέτοια λάθη", είπε ο Βαλβέρδε σχολιάζοντας την λειτουργεία της μεσαίας γραμμής, ενώ στη συνέχεια επέστησε την προσοχή των παικτών του στις αντεπιθέσεις της Κέρκυρας:

"Από ό,τι είδα και η Κέρκυρα με αντεπιθέσεις έκανε ζημιά στην ΑΕΚ. Έχει κάποιους γρήγορους παίκτες μπροστά και αν μας βρουν ανοικτούς, μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις αντεπιθέσεις".

Όσο για τα πλάνα του Βαλβέρδε για το ματς του Σαββάτου, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών, έχοντας μπροστά του τους Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Βσσίλη Τοροσίδη. Οι Ντουντού και Ουρτάδο θα αγωνίζονται στις 
περισσότερα : 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου