ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Νικοπολίδης είχε άλλο πλάνο στο μυαλό του

Ολοι γνωρίζουμε πως ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε αρχικά αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του και να μην συνεχίσει φέτος. Είναι επίσης γνωστό πως τελικά άλλαξε γνώμη, μετά από πίεση που δέχτηκε από την διοίκηση Κόκκαλη και αποφάσισε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και αυτή τη χρονιά. Ο Νικοπολίδης άρχισε να αναθεωρεί την αρχική του απόφαση όταν ο Κόκκαλης συζήτησε για να φέρει πίσω τον Ερνέστο Βαλβέρδε...

Είναι γνωστό πως ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» πιστεύει και εκτιμά πολύ τον Βάσκο τεχνικό και τον έχει αποθεώσει πολλές φορές δημόσια σε διάφορες συνεντεύξεις του. Όταν λοιπόν του είπαν στις αρχές του καλοκαιριού πως ο Κόκκαλης θα έφερνε πίσω τον Βαλβέρδε και πως ήθελαν από τον Νικοπολίδη να μείνει για να βοηθήσει τον Ισπανό να φτιάξει την ομάδα από την αρχή, εκείνος δέχτηκε.

Το πλάνο του όμως και πάλι αρχικά δεν ήταν το να συνεχίσει ως ο βασικός τερματοφύλακας, αλλά να βρίσκεται στα αποδυτήρια και στον πάγκο για να σταθεί δίπλα τον Βαλβέρδε. Ανακοίνωσε λοιπόν πως θα συνεχίσει έναν ακόμα χρόνο και όπως επίσης όλοι γνωρίζουμε, ο Κόκκαλης δεν έφερε τελικά τον Βάσκο στον Ολυμπιακό, αλλά τον Εβαντ Λίνεν. Ηταν όμως αργά για τον Νικοπολίδη να αλλάξει και πάλι άποψη.

Η διοίκηση άλλαξε, ήρθε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος επίσης του ζήτησε να μείνει και να βοηθήσει και ο Ελληνας γκολκίπερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Μετά από λίγο καιρό ήρθε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως δεν υπάρχει η «πολυτέλεια» να μείνει ο Νικοπολίδης στον πάγκο, γιατί πολύ απλά έστω κι αν δείχνει ν μην βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παραμένει ο καλύτερος γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Η ουσία είναι πως ο ίδιος ο διεθνής τερματοφύλακας «παγιδεύτηκε» κατά κάποιο τρόπο θέλοντας να βοηθήσει. Πιστεύω πως ο Βαλβέρδε θα έπρεπε να είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, όχι γιατί δεν πιστεύει τον Νικοπολίδη (που άλλωστε δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν), αλλά για να τον προστατεύσει.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου