ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΣ... και στα σχολεία

Μια σημαντική πρωτοβουλία ξεκίνησε από η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στο πλαίσιο της λειτουργίας της μαθητικής κερκίδας. Πιο συγκεκριμένα άρχισε το πρόγραμμα επίσκεψης παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα στα σχολεία της πόλης. Η αρχή έγινε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο
Ιωαννίνων, όπου σήμερα το πρωί οι Γιώργος Ντάσιος, και Γιώργος Σικαλιάς, συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ.Μαίρη Πεζοδρόμου,
βρέθηκαν στο συγκεκριμένο μέρος προκειμένου να μοιράσουν εισιτήρια στις τάξεις Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Ηλιούπολη. Η αντιπροσωπεία της ομάδας έγινε δεκτή από ενθουσιασμό από τους μαθητές του σχολείου, ενώ οι Γιώργος Ντάσιος και Γιώργος Σικαλιάς υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους της ομάδας.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που ξεκίνησε από σήμερα και θα πραγματοποιείται κάθε φορά που ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει εντός έδρας παιχνίδι είναι πολύ σημαντική, στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να δημιουργηθεί σιγά σιγά η επόμενη γενιά των φιλάθλων της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί τον Διευθυντή του 10ο Δημοτικού Σχολείου κ. Τάσο Γιούνη για την ανταπόκριση στο συγκεκριμένο εγχείρημα, αλλά και για την φιλοξενία που παρείχε". 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου