ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκάλυψη: Παραιτήθηκε ο Δαλούκας από την ΚΕΔ

Την παραιτησή του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας υπέβαλε ο Γιώργος Δαλούκας. Αφορμή για την απόφαση του 38χρονου διαιτητή στάθηκε το παιχνίδι του Αρη - Παναθηναϊκού (0-1) στο "Κλ. Βικελίδης" για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για αλλοίωση του αποτελέσματος...


Συγκεκριμένα, στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βύντρα μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έπεσε σε μαρκάρισμα του Νέτο, με τον Δαλούκα να δίχνει την άσπρη βούλα. Το ριπλέι της φάσης δείχνει το χέρι του αμυντικού του Άρη να ακουμπάει στην πλάτη του μπακ των φιλοξενούμενων, χωρίς ωστόσο να δικαιολογεί την απόφαση του Θεσσαλού διαιτητή. Απόφαση που περισσότερο ήταν βιαστική, καθώς ο αμυντικός των "πρασίνων" έκανε... βουτιά.

 Ο Παναθηναϊκός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την καυτή έδρα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο οι διαμαρτυρίες από πλευράς Αρη αλλά και Ολυμπιακού ήταν άμεση και καυστική, κάνοντας λόγο για στημένο πρωτάθλημα και διαιτησία που ευνοεί το "τριφύλλι".


η επιστολή...

ο διεθνής ρέφερι εξέδωσε μετά από λίγο και σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Ακολουθεί αναλυτικά:

"Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπεια μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λίγκας μετα τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφαση μου στον αγώνα Αρη-Παναθηναικού.

Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δηλώνω την απόφαση μου να μην μετέχω σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Εύχομαι η απόφαση μου αυτή να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά
".

Αυτή είναι η ανακοίνωσή του με την υπογραφή:



















Balla      ΠΗΓΗ: balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου