ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις…

… τόνισε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχετικά για το παιχνίδι με την Κέρκυρα όπου στόχος του Ολυμπιακού είναι να πετύχει την πρώτη του νίκη στο νέο Πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Ηρακλή στην πρεμιέρα και να συνδυάσουν θέαμα και αποτέλεσμα...
Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του από την αναμέτρηση της Κέρκυρας με την ΑΕΚ τονίζοντας τα δυνατά σημεία των Φαιάκων. «Από ό,τι είδα και η Κέρκυρα με αντεπιθέσεις έκανε ζημιά στην ΑΕΚ. Έχει κάποιους γρήγορους παίκτες μπροστά και αν μας βρουν ανοικτούς, μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις αντεπιθέσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο 46χρονος προπονητής.

Όσο για τα στοιχεία που δεν άρεσαν στον Ισπανό από το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον «Γηραιό» ο Βελβέρδε επεσήμανε τα κενά που διαπίστωσε στην αμυντική και μεσαία γραμμή: «Κάναμε πολύ σοβαρά λάθη στο κέντρο και για αυτό δεχθήκαμε τις αντεπιθέσεις από τον Ηρακλή. Κι αυτά τα λάθη δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε στον αγώνα με την Κέρκυρα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί και προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα. Δεν επιτρέπονται ξανά τέτοια λάθη».

Σχετικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει ο Βάσκος είναι οι εξής: Ο Νικοπολίδης κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα Τοροσίδης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Μέλμπεργκ και ο Χολέμπας. Στο κέντρο σε ρόλο αμυντικών χαφ θα είναι οι Ντούντου και Ουρτάδο έχοντας στις πτέρυγες τους Ριέρα και Φετφατζίδη. Πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Φούστερ ο οποίος θα είναι πίσω από τον Μήτρογλου, με τον τελευταίο να αποτελεί τον μοναδικό προωθημένο. Πάντως τα τελικά σχέδια του Βαλβέρδε θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή όπου ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την Κέρκυρα.

πηγη: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου