ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα...μαλλιά

Ο Γιάννης Αραμπατζής έδειξε και την περασμένη σεζόν πως είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος πορτιέρο τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τη Εθνική ομάδα. Στα πρώτα παιχνίδι της φετινής περιόδου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε να στηριχτεί στην εμπειρία του Σεμπάστιαν Σάχα, ωστόσο κατάλαβε γρήγορα πως ο Αργεντινός ....δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και πως δεν μετέδιδε την απαραίτητη σιγουριά στους συμπαίκτες του.

Έτσι, ο Αραμπατζής είδε και πάλι την πόρτα του βασικού να ανοίγει μπροστά του και πλέον πολύ δύσκολα θα χάσει ματς του "δικεφάλου". Ο Μπάγεβιτς έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται απόλυτα. Το ίδιο κάνουν και οι συμπαίκτες του που τον βλέπουν σε αξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, άλλωστε, υποστηρίζουν ότι αν αποκτήσει τις απαιτούμενες εμπειρίες που προσφέρουν οι συνεχείς συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο, θα γίνει βασικός όχι μόνο στον "δικέφαλο" αλλά και στην εθνική ομάδα.

"Mέσα" Μπλάνκο-"Πάτσα"

Η απώλεια βαθμών που δέχτηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ δεν τις επιτρέπει νέα "στραβοπατήματα" εάν θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή, ωστόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σκέφτεται να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίτπολης στο ΟΑΚΑ (19/9, 20:30).

Ο τραυματισμός του Παντελή Καφέ τον αφήνει αναγκαστικά εκτός αποστολής για τον αγώνα με τους Αρκάδες. Ο αρχηγός της Ενωσης που έγινε αλλαγή χθες (18/9) με την Χάιντουκ λόγω τραυματισμού, έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό και έκανε θεραπεία σήμερα (19/9) με αποτέλεσμα να κοπεί από την αποστολή. Εκτός έμεινε και ο Νίκος Γεωργέας λόγω της αποθεραπείας που ακολουθεί.

Η απουσία του Καφέ είναι αναγκαστική, ωστόσο ο Σερβοέλληνας τεχνικός, όπως δήλωσε εξάλλου επανειλημμένως ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάιντουκ, έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν τους ίδιους παίκτες σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και όπως φαίνεται από τις σκέψεις του δεν πρόκειται να το επαναλάβει και σε τρίτο.

Εκτός ενδεκάδας αναμένεται να μείνουν τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος όσο και ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ράφικ Τζιμπούρ. Οι σκέψεις για τον τελευταίο είναι "δίκοπο" μαχαίρι, καθώς ο "Ντούσκο" φοβάται ότι σε ενδεχόμενο αποκλεισμό του από την ενδεκάδα ίσως του κόψει τη... φόρα από το συνεχές σκοράρισμα. Βέβαια, από την παρουσία του Τζιμπούρ στην ενδεκάδα θα εξαρτηθεί και εκείνη του Λυμπερόπουλου, αφού δεν πρόκειται να αποσιάσουν οι δύο μαζί.

"Ανάσες" αναμένεται να πάρει και ο Σάνελ Γιάχιτς, ενώ θέση για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα διεκδικούν με μεγάλες πιθανότητες οι Νασούτι, Πατσατζόγλου. Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, το κενό του "κολλοσού" αναμένεται να καλυφθεί με τον Νασούτι, του Καφέ με του Πατσατζόγλου, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Μπλάνκο. Πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός έχει και ο Λεονάρντο, ο οποίος στο παιχνίδι με την Χάιντουκ έδειξε πολύ καλή εικόνα από τη στιγμή που έγινε αλλαγή και πάτησε το τερέν.

Αλλωστε, ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε πως θέλει 17-19 ποδοσφαιριστές με παιχνίδια στα πόδια τους και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε οποιαδήποτε αλλαγή προσώπου στην ενδεκάδα κι αν γίνεται να μην αλλάζει η ομοιογένεια της ομάδας.

Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά σε επίσημο ματς την φετινή σεζόν ο Ρότζερ Γκερέιρο, ενώ ο 62χρονος τεχνικός επέλεξε 21 παίκτες για την αποστολή. Αυτοί είναι οι: Αραμπατζής, Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Καράμπελας, Λαγός, Δέλλας, Νταντόμο, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Μάκος, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Έντερ, Μπερνς, Σκόκο και Λυμπερόπουλος. Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το απόγευμα του Σαββάτου(17:00).


ΠΗΓΗ: balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου