ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Με δουλειά θα βελτιωθούμε»

Ο Ισπανός τεχνικός των πειραιωτών αναμένεται να μιλήσει στην προπόνηση της Τρίτης (21/9) στους παίκτες του για την εικόνα που παρουσίασαν στις Σέρρες και αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα λάθη που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι»...
Ο ίδιος άλλωστε έλεγε στους συνεργάτες του μετά το παιχνίδι ότι η ομάδα χρειάζεται λίγο καιρό ακόμα προκειμένου να «δέσει» και ν’ αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες.

«Με τη δουλειά θα βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο μέσα σ’ ένα μήνα να γίνουν τόσες πολλές αλλαγές. Είμαστε σε σωστό δρόμο και σύντομα, μέσα από τις προπονήσεις, θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο» έλεγε ο Βαλβέρδε.

Επιστροφή στου Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Δευτέρα (20/9) καθώς ο Βαλβέρδε τους είχε δώσει ρεπό, ωστόσο την Τρίτη (21/9) επιστρέφουν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη».

Στην αυριανή προπόνηση θα φανεί και κατά πόσο ο Ουρτάδο και ο Φουστέρ χρειάζεται ν΄ ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα. Ο πρώτος δέχθηκε κλωτσιά στο σημείο που είχε έντονες ενοχλήσεις όλη την προηγούμενη εβδομάδα (φτέρνα του αριστερού ποδιού) ενώ ο Φουστέρ έχει ένα αιμάτωμα στο ισχίο.

Είναι πιθανό πάντως να πάνε και οι δύο στο Μetropolitan για να κάνουν μαγνητική τομογραφία.






ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου