ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Στην ΑΕΚ ελπίζουν να μην τους βρει... Κακό

Αποφασισμένη για τη νίκη, αλλά και... υποψιασμένη με τον Κάκο, ταξιδεύει σήμερα η ΑΕΚ στον Βόλο για την αυριανή αναμέτρηση με τον τοπικό Ολυμπιακό!

Στην Eνωση δεν το κρύβουν, λοιπόν, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους ότι..... δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τον ορισμό του Κερκυραίου διαιτητή σε αυτό το ματς, λίγα 24ωρα μετά από... τον βομβαρδισμό που υπέστη η ομάδα από τον Μιχάλη Κουκουλάκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης!

Μάλιστα, εκείνοι που... διατηρούν αρχείο στην ΑΕΚ με τις «κακές διαιτησίες» από παλιότερους αγώνες παραπέμπουν τους πάντες στο αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς και δείχνουν με ποιον τρόπο τέθηκε οριστικά νοκ άουτ η Eνωση από τη διεκδίκηση του τίτλου από την 6η, κιόλας, αγωνιστική!

Οι απώλειες
Για την ακρίβεια, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009 η ΑΕΚ έχασε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 1-0, με τον Μιχάλη Κουκουλάκη να μην καταλογίζει φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή των «κιτρινόμαυρων» υπέρ του Μάκου, στη φάση από την οποία προήλθε το νικητήριο τέρμα των «πρασίνων».

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 5 Οκτωβρίου 2009, η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ξάνθη.

Η ήττα της, με το ίδιο σκορ, έφερε... φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Τάσου Κάκου, ο οποίος ακύρωσε κανονικό γκολ του Γιουσούφ Χέρσι στο α’ ημίχρονο και αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μπλάνκο.

Φέτος, ο Κάκος «πέφτει» και πάλι στον δρόμο της ομάδας μετά τον Κουκουλάκη και στα κορυφαία διοικητικά κλιμάκια εύχονται να μην επαναληφθεί το... σενάριο του 2009!

πηγη ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου