ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Φέργκιουσον: Δεν ασχολούμαι με τα προσωπικά των παικτών μου

Κανένα σχόλιο δεν θέλει να κάνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σχετικά με την προσωπική ζωή των παικτών και ειδικά για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός βρέθηκε στο ''μάτι του κυκλώνα'' όταν παράτησε την σύζηγο του Κόλιν η οποία ήταν έγκυος και έκανε σεξ με μια ιερόδουλη. Μάλιστα ο Φιλ Γιαγκέλκα προέτρεψε..
τον 25χρονο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι θα συναντήσει ιδαίτερα εχθρικό κλίμα στο ''Γούντισον Παρκ''.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο ''Φέργκι'': ''Ας τα αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη. Δεν συζητάω για την προσωπική ζωή των παικτών μου''.
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δεν θέλησε να πει τίποτα σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την προσωπική ζωή του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός τις τελευταίες ημέρες φιγουράρει στα πρώτα θέματα ΜΜΕ της χώρας με αφορμή τις «περιπέτειες» της προσωπικής του ζωής καθότι δεν φαίνεται ότι υπήρξε πιστός στη σύζυγό του. Εν όψει μάλιστα της εκτός έδρας αναμέτρησης των «κόκκινων διαβόλων» με την Έβερτον ο αμυντικός των «εφοπλιστών» Φιλ Γιαγκέλκα επεσήμανε πως ο Ρούνεϊ θα πρέπει να περιμένει μια εχθρική υποδοχή στο «Γκούντισον Παρκ».

Όμως ο Φέργκιουσον στην προσπάθειά του να ρίξει κάπως τους τόνους σε σχετική ερώτηση δεν θέλησε να πει κάτι για τον παίκτη του τονίζοντας «Ας τα αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη. Δεν συζητάω για την προσωπική ζωή των παικτών μου».

πηγη: derby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου