ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ «Διπλά χαρούμενος!»

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού πανηγύρισε ο Μάρκο Πάντελιτς στις Σέρρες και το τέρμα, μάλιστα, αυτό έφερε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του. Έχει κάθε λόγο, λοιπόν, να νοιώθει διπλά χαρούμενος ο Σέρβος μπόμπερ, όπως παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ, ΑΒΡΑΑΜ, ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ. Είμαι διπλά χαρούμενος, γιατί αυτό συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας. Το σημαντικό, άλλωστε, είναι η νίκη. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που ήταν εδώ και μας βοήθησε», υποστήριξε ο Μάρκο Πάντελιτς, που εξήγησε γιατί έσπευσε να πανηγυρίσει το γκολ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα κι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ο Πανσερραϊκός μάς δυσκόλεψε, έπαιξε δυνατά, ωστόσο καταφέραμε να κρατήσουμε το 1-0 που είναι πολύ σημαντικό, γιατί ισοδυναμεί με τρεις βαθμούς. Η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή, αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης επεσήμανε: «Πήραμε τη νίκη που ήταν πολύ σημαντική, έστω κι αν δεν παίξαμε καλά. Προσωπικά προσπαθώ πολύ και δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Θα συνεχίσω με το κεφάλι κάτω να δουλεύω για να προσπαθώ ό,τι καλύτερο».

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σ’ έναν καλό αντίπαλο και σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεχτήκαμε πίεση στο δεύτερο μέρος και κινδυνεύσαμε. Σ’ αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βάζεις δεύτερο γκολ, να τα καθαρίζεις για να φεύγει το άγχος. Δεν το κάναμε και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Ο Νταβίντ Φουστέρ υπογράμμισε: «Όλες οι ομάδες και κυρίως στην έδρα τους, θέλουν να μας κερδίσουν γι’ αυτό και αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και θέλουν μεγάλη προσοχή. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και αυτό μετράει περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πρόβλημα να σημειώσουμε δεύτερο γκολ...».

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης, τέλος, είπε: «Σίγουρα δεν είναι αυτό το θέαμα που θέλουμε να βλέπουμε από την ομάδα μας. Επιθυμούμε να τη βλέπουμε να παίζει καλύτερα. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε μια νέα ομάδα, μην το ξεχνάμε. Το θέμα είναι να κερδίζουμε, να παίρνουμε βαθμούς, γιατί μόνο με νίκες σε τέτοια παιχνίδια παίρνεις πρωτάθλημα».



ΠΗΓΗ: championsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου