ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Σαλπιγγίδης: Η αρχή είναι πολύ σημαντική

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε πως για τον ΠΑΟΚ δεν αποτελεί αυτοσκοπό η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League. Επίσης, θεωρεί ότι το φαβορί του ομίλου είανι η Βιγιαρεάλ και οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση....

"Η αρχή είναι πολύ σημαντική. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις είτε φέρεις ισοπαλία, έχεις άλλα πέντε παιχνίδια μπροστά σου. Η διοργάνωση αυτή είναι ένας μικρός Γολγοθάς. Στα παιχνίδια με Φενέρ και Άγιαξ υπήρχε άγχος και αν δεν τα κατάφερνες, έφευγες από την διοργάνωση.

Εμείς αφήσαμε στην άκρη αυτά τα ματς, έχουμε έξι παιχνίδια με καλές ομάδες και σε όλα τα ματς θα πάμε για τη νίκη και ελπίζουμε να νικήσουμε. Δεν είναι αυτοσκοπός η πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά να χαρούμε εμείς και ο κόσμος μας την συμμετοχή στους ομίλους", είπε ο 29χρονος επιθετικός.

Από εκεί και πέρα, ο "Σάλπι" είπε:

Για το ματς με την Μπριζ: "Καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους. Είμαστε εδώ. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε διάθεση. Το γεγονός ότι δεν έχουμε άγχος δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι αδιάφορα για εμάς.

Πιστεύω ότι το φαβορί του ομίλου μας είναι η Βιγιαρεάλ. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες είναι ίσες και θα παλέψουν για την δεύτερη θέση. Εμείς, από την πλευρά μας, θα τα δώσουμε όλα".

Για το αν θα επηρεαστεί ο ΠΑΟΚ από την κακή εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν δύο ομάδες και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι. Δεν παίζεις μόνο εσύ, αλλά και η αντίπαλη ομάδα. Κάποιες φορές δεν είσαι σε καλή μέρα.

Εμείς, το Σάββατο δεν ήμασταν καλοί. Όμως, κοιτάμε μπροστά. Αυτή ήταν μία κακή παρένθεση για εμάς. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω αυτήν την εμφάνιση και να ελέγξουμε την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια".

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του: "Όπως είπα και πριν υπάρχει κούραση. Είχα την ατυχία να πάθω ζημιά στα πλευρά μου. Δεν το έχω ξεπεράσει τελείως ακόμη και αυτό είναι λογικό. Με βοήθησαν οι γιατροί της ομάδας και νομίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα".

ΠΗΓΗ: balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου