ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μέγιστος Κύριος Τζιόλης

Ετοιμαζόμεθα το λοιπόν για το ματσόνι με τσι Κροάτες και όπως φαίνεται, αυτός που θα πάρει θέση βασικάτζας, έτσι ώστε να ενισχύσει την αμυντική μας λειτουργία και να αναγκάσει τσι Κροάτες να πούνε τον δεσπότη Παναότη, δεν είναι άλλος από τον Αλεχάντρο Τζιόλεν οβ Μεσοαμυντικέμενος...
Ο πολυσύνθετος (όχι και τόσο) νεαρός (εντάξει, σωστό είναι τούτο) αμυντικός μέσος (που λέει ο λόγος ρε αδερφέ, μην κάνεις έτσι), θα αναλάβει το δύσκολο έργο να σουλουπώσει το ανεπαρκές ανασταλτικό μας παιχνίδι, όπως αυτό φάνηκε στον αγώνα με τους απόφοιτους του Τζώρτζια Τεκ. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τα ρεπορτάζ, που μας δείχνουν τις σκέψεις του Φερνάντο Σάντος, καλύτερα και από τα μέντιουμ Μύριαμ και Τζόσουα.

Εγώ προσωπικά θα κοιμηθώ σαν το πουλάκι τώρα που θα παίξει ο Αλεχάντρο. Δγιότι (και ευχαριστώ δημόσια και βαθύτατα, τον επι χρόνια κρυφό μου συνεργάτη Δόκτωρ Κανγκαρού που με έκανε να δω το παρακάτω) , είχα την ευκαιρία σήμερις, με αφορμή την πες-αλέυρι-ένας-Τζιόλεν-σε-γυρεύει συμμετόχα του στο στάρτινγκ λάην απ, να διαβάσω ιν φούλ να πούμε την συνέντευξη που έδωκε όταν τον παρουσίασαν τα αφεντικά της Ραθίνγκ οφ Σαντατέρ εντ άδερ νάης τημς.

Να σας πω την αλήθεια ψιλομάπεν ήταν το μπλα μπλα, αλλά στέκομαι σε ΕΝΑ σημείο, που είναι ικανό από μονάχο του να σε κάμει να αλλάξεις χώρα, χρώμα και εθνικότητα να πούμε. Τον αρωτάνε να πούμε τον μέγα τον Αλέχαντρο, ρε συ Τζιόλεν μπύρεν καπούτ για πε τώρα που σε έχουμε εδώ, επειδής εμείς εδώ στην Ισπανία δεν σε ξέρουμε και απολύ (μαλακία τους), σαν με ποιόνα παίζεις μπαλόσφαιρο.

Ο Τζόλεν το σκέφτεται λίγο, το ζυγίζει, συμβουλεύεται τα άστρα και αναφωνεί: «Δεν ξέρω (τρελό μπασιμο). Κάποιος είχε πει κάποτε ότι του θυμίζω τον Μπάλακ, γιατί είμαι ψηλός και αγωνίζομαι στο κέντρο, αλλά εγώ δεν παίζω τόσο γρήγορα».
Πίνεις μια γουλιά νέρο, σου έρχεται μια ζαλάδα ένα πράμα και συνεχίζεις να καταπίνεις. Πρώτον. Να βρεθεί επι του γρήγορις ο άνθρωπος που του είπε ότι μοιάζει με τον Μπάλακ και να βουρδουλιαστεί παραδειγματικά σε κεντρική πλατεία της πόλης ή του χωριού στην/στο οποία/ο κατοικεί. Κατόπιν να ανακοινωθεί δημοσίως από την τοπική αυτοδιοίκηση, ότι στο μέλλον, τέτοιου είδους κακόγουστες φάρσες θα τιμωρούνται Αράμπιαν στάηλ με εκτελέσεις στην χειρότερη (τύπου να πας να πεις στον Καράμπελα ότι παίζει σαν τον Ρομπέρτο Κάρλος) και κόψιμο χεριών ποδιών στην καλύτερη (τύπου να πεις στον Χριστοδουλόπουλο ότι κάποτε, κάπου, θα παίξει βασικός).

Εν συνεχεία και επειδής τέτοια πράματα πρέπει να αντιμετωπίζονται σφαιρικά για να μην ξεφύγει τίποτις, πιάνεις στην άκρη τον βαθυστόχαστο Τζιόλεν και τον αρχίζεις άμεσα σε βαριά φαρμακευτική αγωγή, καθότι η δήλωση που ουσιαστικά μας παραπέμεπει στο γεγονός ότι ο Μπάλακ πάιζει γρήγορα, ανήκει σε σχιζοφρενή προσωπικότητα που αποτελεί κίνδυνο για τους συνανθρώπους τους.
Ο Μίκαελ Μπάλακ όπως καλά γνωρίζουν όσοι τον έχουν δει από κοντά ή από μακριά, είναι από άποψη ταχύτητας το ποδοσφαιρικό αντιστοιχο της χελώνας καρέτα καρέτα. Ένα μπαλαδόρικο ζωντανό που θέλει φροντίδα και προσοχή δια να μπορέσει με αργά, σχεδόν βασανιστικά βήματα να κροσάρει και να περπατήσει στο ποδοσφαιρικό του παραλιόνι. Η παραμικρή προσπάθεια να επέμβουμε στους ρυθμούς του, μπορεί να αποβεί καταστροφική για το ζωντανό.

Εκτός και αν ο Τζιόλεν μας λέει ότι είναι κάτι ακόμα πιο εύθραστο από ετούτο, οπότε ποια Ράθινγκ. Άμεσα στο μουσείο της Ακρόπολης, πίσω από προστατευτικό γυαλί, με σπρέη διατήρησης συνέχεια απάνω του, μην τυχόν και έχουμε καμιά ρωγμή σε κανέναν αστράγαλο και άντε μετά να πλερώνεις για μεήντενανς γουόρκ που λένε και στα Πατήσα.

Ακούς εκεί με τον Μπάλακ. Τι λε ρε Αλεχάντρο και σε είχα παρεξηγήσει.
Εξώφυλλο ημέρας: Και μετά μου λέτε εμένανε να μην παρασύρομαι και να μην γράφω ασούμε ότι πρώτα πάει η Ματς οβ Θέσαλι και μετά έρχουνται όλες οι άλλες πιο ιδρωμένες και από γέρο που τρέχει να πάρει θέση για τις πόρτες στο τραίνο στον σταθμό Αττική. Ο Χίτσκοκ στον Ισθμό λέει, φωτογραφία του έχει και από κάτου κι ενα Τύρναβος 2005, οπότε λες να σήμα για φανέλα ομάδας. Μετά έχει και ατάκες τύπου Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ και συγκλονίζεσαι ας πούμε, λες τι έγινε εδώ, ποιοι είναι τούτοι και γιατί δεν βγαίνουμε ναζί για ποτά. Μιλάμε για επιστροφή στην πρώτη θέση με άνεση. Οι αθήνιανς να τα βλέπουνε αυτά. Θα γινόμανε συνδρομητής αν δεν πίστευα ότι θα μου στέλνανε την εφημερίδα με άνθρακα μέσα. Αλλά εγώ τους αγαπάω αλήθεια.




ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου