ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Βγενόπουλος φέρνει επιφανείς επιχειρηματίες στην ΠΑΕ

Πεπεισμένος για την άνθηση της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται στο περιβάλλον του ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με αποτέλεσμα να δέχεται ήδη αρκετά τηλεφωνήματα από επιφανείς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.
Ενα από τα ισχυρά ονόματα που κυκλοφόρησε ακούει στο όνομα του Γιάννη Αλαφούζου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επιθυμεί να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα πραγματοποιηθεί το 2011, την ίδια ώρα που υπάρχουν κι άλλα μέλη της πρώην Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης, που ενδιαφέρονται να μπουν στην ΠΑΕ.... Στις τάξεις του Παναθηναϊκού εκφράζουν ήδη την αισιοδοξία τους για τα οικονομικά της ομάδας, καθώς τα χρήματα που θα μπουν στην ΠΑΕ φέτος και τα επόμενα χρόνια εκτιμάται πως θα της τεράστια οικονομική ώθηση για να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Άλλωστε, ο Βγενόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινιογιάννη, ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι τρεις μεγάλους παίκτες κάθε καλοκαίρι. Στόχος που χρειάζεται ρευστό! Βέβαια, υπάρχει αισιοδοξία πως το κοινό όραμα των τριών ανδρών θα αφήσει κατά μέρος τις όποιες διαφωνίες που υπάρχουν ή ενδέχεται να προκύψουν στο μέλλον.

Αναρτήθηκε από Balla        πηγη: balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου