ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Προσφορά στους φιλάθλους

Σε μία εντυπωσιακή προσφορά προχώρησε η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, αφού δείχνει να συναισθάνεται απόλυτα την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας και οι φίλαθλοι γενικότερα, για αυτό και θέλησε με τον δικό της τρόπο να συμβάλει εν μέρει. Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ της Καισαριανής ανακοινώνει ότι θα μέχρι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει μία σούπερ προσφορά για τους φιλάθλους της ομάδας που θα θελήσουν να προμηθευθούν εισιτήριο διαρκείας. Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας...
αποφάσισε όπως διαμορφώσει την τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, μέχρι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, σε 100 Ευρώ. Παράλληλα οι φίλαθλοι που στο διάστημα αυτό θα προμηθευθούν εισιτήριο διαρκείας θα έχουν έκπτωση 60% από την μπουτίκ του συλλόγου που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, που είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, ο Εθνικός Αστέρας θα υποδεχθεί στην Καισαριανή την Αναγέννηση Καρδίτσας, οπότε η προσφορά προς τον φίλαθλο κόσμο της Καισαριανής, για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι εντυπωσιακή .

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Παντέλης έδωσε σήμερα ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες και από αύριο η προετοιμασία της ομάδας θα μπει στην τελική της ευθεία εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ο έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών (Βάσι, Αργυρίου, Γιακούπι), τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, ενώ δίνει αγώνα δρόμου με τον χρόνο, προκειμένου να μπορέσουν να προσαρμοσθούν όλοι οι νεοαποκτηθέντες και να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα.

πηγη: sportsview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου