ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Ώρα για «σεφτέ»!

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Νίκος Νιόπλιας για την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ. Ο Κοζανίτης τεχνικός φαίνεται πως καταλήγει στην απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ χρησιμοποιώντας ως παρτενέρ του Γιόσου Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας τον Κώστα Κατσουράνη....


Στα άκρα της άμυνας, το πιθανότερο είναι ο Λουκάς Βύντρα να παραμείνει αριστερά, αφού ο Νίκος Σπυρόπουλος προπονείται εδώ και λίγες ημέρες χωρίς ενοχλήσεις και του λείπουν παιχνίδια, ενώ δεξιά θα αγωνιστεί ο Στέργος Μαρίνος. Παράλληλα, ο Σιμάο δείχνει να κερδίζει έδαφος για τη δεύτερη θέση του μεσοαμυντικού, δίπλα από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον Καραγκούνη να βρίσκει κι αυτός θέση στην ενδεκάδα. Όσο για την επιθετική τριπλέτα, θα παραμείνει ως είχε, δηλαδή με τους Νίνη, Λέτο και Σισέ, ενώ ο Λουίς Γκαρσία θα έρθει από τον πάγκο. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Τζόρβας, Βύντρα, Μαρίνος, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο και Σισέ.
Εκτός πλάνων είναι οι Γκοβού, Καντέ, Πετρόπουλος (επιστρέφουν μετά τη διακοπή της επόμενης εβδομάδας) και Χριστοδουλόπουλος, όπως επίσης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αναγκαίοι οι βαθμοί
Δηλώσεις σε δανέζικα Μέσα Ενημέρωσης έκαναν οι Σωτήρης Νίνης, Τζιμπρίλ Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι τρεις παίκτες μίλησαν για τη σπουδαιότητα του αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι οι τρεις βαθμοί είναι αναγκαίοι για τους πρωταθλητές.
«Είμαι σίγουρος ότι το OAKA θα είναι γεμάτο απέναντι στην Kοπεγχάγη. Eίναι ζωτικής σημασίας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μέσα στο σπίτι μας για να έχουμε ελπίδες για τη συνέχεια», δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης στην εφημερίδα "Politiken".

Από την πλευρά του, ο Γάλλος άσος είπε στην "Ekstra Bladet": «Είναι ένας αγώνας Tσάμπιονς Λιγκ και τα πάντα είναι διαφορετικά από μια μάχη πρωταθλήματος. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα κερδίσουμε την Kοπεγχάγη και δεν θα απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας που σίγουρα θα δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Τέλος, στην ίδια εφημερίδα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε με ειλικρίνεια: «Μη με παρεξηγήσετε, αλλά δεν ξέρω πολλά για την Kοπεγχάγη. Το άγνωστο φοβίζει».

Έγινε κι αυτό!
Πρόστιμο επιβλήθηκε από την UEFA σε παίκτη του Παναθηναϊκού, επειδή ούρησε μέσα στη φυσούνα του «Καμπ Νόου» κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρσελόνα για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Το περιστατικό, το οποίο αποκαλύπτεται από την ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο παίκτης, λίγο πριν αντικαταστήσει ένα συμπαίκτη του, ένιωσε την ανάγκη να ουρήσει, πιθανότατα λόγω άγχους και εκνευρισμού.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε απάντηση, που ανέφερε πως πρωταγωνιστής του περιστατικού ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ούρησε κανονικά στις τουαλέτες που διαθέτει η φυσούνα του γηπέδου, αλλά καθυστέρησε την αλλαγή, με συνέπεια να του επιβληθεί πρόστιμο.


«Καμίνι» με περίπου 50.000 θεατές
Ο Παναθηναϊκός έχει πουλήσει 30.000 διαρκείας και σήμερα αναμένεται στο Ολυμπιακό Στάδιο να βρεθούν περίπου 50.000 οπαδοί του για να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Στο ΟΑΚΑ θα είναι και 500 φίλοι της Κοπεγχάγης.

πηγη sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου