ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστρέφει ο Μουσλίμοβιτς

Στον απόηχο της σημαντικής ισοπαλίας που πήρε ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, μία ακόμη ευχάριστη είδηση ήρθε να προστεθεί στο στρατόπεδο του "δικεφάλου" την Παρασκευή, αφού ο Μουσλίμοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις...
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, μετά το 1-1 του Μπριζ.Η είδηση για τον Παύλο Δερμιτζάκη είναι η επιστροφή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Βόσνιος συμμετείχε σε ένα κομμάτι της προπόνησης που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια έτρεξε μόνος του σε γρήγορους ρυθμούς. Πάντως έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά είναι άγνωστο το αν θα είναι πλήρως έτοιμος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακού Βόλου στην Τούμπα (19/09).

Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν αγωνιστεί την Κυριακή, φάνηκε πως η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν θα καθυστερήσει πολύ. Να σημειωθεί πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις με την μπάλα.

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Δερμιτζάκης

Όπως συνηθίζει, ο Παύλος Δερμιτζάκης μάζεψε όλους τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε για τον αγώνα με την Μπριζ, αλλά και για τη συνέχεια, ξεκινώντας από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο προπονητής του "δικεφάλου" έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες για την προσπάθειά τους να γυρίσουν το παιχνίδι στο Βέλγιο, μετά το γκολ που δέχθηκαν.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου