ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Σκέψεις για… Ζορό

Τον Ισμαέλ Μπλάνκο σκέφτεται να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αφού θέλει να δώσει κάποιες ανάσες στον Αλγερινό επιθετικός. Θέση βασικού διεκδικούν και οι Μάκος, Γκέντζογλου. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός μιλώντας την Παρασκευή στον «Novasports Fm94,6» τόνισε πως...
υπολογίζει τον Αργεντινό φορ παρά το γεγονός πως δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ένωση:

«Ήμουν παλιότερα στη θέση του Μπλάνκο και γνωρίζω πολύ καλά την κατάστασή του. Ωστόσο, τώρα είμαι σε άλλη θέση. Για εσάς είναι εύκολο λέτε όλα αυτά τα πράγματα. Υπολογίζω τον Μπλάνκο και πραγματικά περιμένω και θέλω τον παίκτη. Δεν τον αφήνω στον πάγκο. Και χθες μου έκαναν παράπονα που δεν τον χρησιμοποίησα. Τον έβαλα για 4 λεπτά, αλλά δεν υποτιμώ και δεν παίζω με κανέναν παίκτη πίσω από την πλάτη σας. Πρέπει να ξέρουν όλοι πως η ομάδα είναι πάνω από όλους. Αυτό πρέπει να ξέρουν ο Μπλάνκο και όλοι παίκτες όσο διάστημα είναι στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όσον αναφορά τις υπόλοιπες θέσεις αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην μεσαία γραμμή αφού δεν θα αγωνιστεί ο Παντελής Καφές καθώς υπέστη θλάση και την θέση του θα πάρει ο Γρηγόρης Μάκος ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Χάιντουκ λόγω τιμωρίας. Μάλιστα πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με τον Σάββα Γκέντζογλου να παίρνει την θέση του στο αρχικό σχήμα.

Ο Μπάγεβιτς επίσης σκέφτεται να δώσει ανάσες σε έναν εκ των Λυμπερόπουλου ή Δέλλα κάτι το οποίο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Ο 62χρονος προπονητής των κιτρινόμαυρων έχει αρκετά παράπονα από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Χάιντουκ κάτο το οποίο αναμένεται να τους επισημάνει και στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τους Αρκάδες.

ΠΗΓΗ: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου