ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αποσύρθηκε η κατηγορία κατοχής ναρκωτικών για τον forward των Maiami Heat, Ubonis Haslem

Ο εισαγγελέας απέσυρε όλες τις κατηγορίες για κατοχή και εμπόριο μαριχουάνας, ενάντια του άσου των Miami Heat, Udonis Haslem, απλά λέγοντας ότι η υπόθεση δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί.

O δικηγόρος του Haslem, Eric Schwartzreich, δήλωσε στο Associated Press ότι έλαβε μια κλήση με την απόφαση το απόγευμα της Πέμπτης.

"Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα δεν θα είναι σε θέση...
να καταθέσει τις αποδείξεις.." δήλωσε ο Βοηθός Γενικής Εισαγγελίας, Ερολ Portman.

Ο Portman έγραψε ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα Haslem δεν βρέθηκαν επί της συσκευασίας της μαριχουάνας που κατασχέθηκε από το αυτοκίνητο του παίκτη, και ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι Haslem είχε πράγματι συμμετοχή σε κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών.

Haslem εξέφρασε την ανακούφισή του από το γεγονός, ότι η αυτή η κατάσταση είχε τελειώσει.

Ο forward των Heat συνελήφθη στις 15 Αυγούστου, αφού οδηγούσε το αυτοκίνητό του με 78 μίλια/ώρα σε μια ζώνη όπου το όριο ήταν 60 μίλια/ώρα. Στην έρευνα που ακολούθησε από την αστυνομία μέσα στη Mercedes του, βρέθηκε σακούλα με μαριχουάνα, για την οποία δήλωσε κάτοχός της ο συνεπιβάτης του, Αντουάν Φλέμινγκ, όταν ερωτήθηκαν από τους αστυνομικούς.

"Είμαι χαρούμενος που όλα τελείωσαν και ανυπομονώ να γυρίσω στην ομάδα και να επικεντρωθώ στην νέα σεζόν", τόνισε ο Haslem δήλωση που κυκλοφόρησε από την ομάδα.

"Εμείς τον αγαπάμε, έχουμε μεγάλο σεβασμό γι 'αυτόν, και θα προχωρήσουμε μαζί του, αφήνοντας πίσω μας αυτό το επεισόδιο" δήλωσε ο πρόεδρος των Heat, Πατ Ράιλι.

Ο Haslem πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσει κυρώσεις από το ΝΒΑ.

frapesport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου