ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

HANDBALL: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ - ΛΟΥΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ ΠΑΤΡΑΣΣυνέντευξη τύπου για το Champions League παραχώρησε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πάτρας το Δ.Σ. της Ορμής Λουξ, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, κ. Ανδρέα Φούρα και των χορηγών της ομάδας, του κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα της "ΛΟΥΞ" και του κ. Βαγγέλη Αναγνωστόπουλου της εταιρείας "SUPER CARGO". Στη συνέντευξη παρευρέθησαν οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της Ορμής Λουξ.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, ο οποίος όπως είπε, δυστυχώς δεν ήταν δυνατό να παρευρεθεί στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Νομάρχης Αχαΐας, κ. Κατσικόπουλος, λόγω της γνωστής απαγόρευσης ενόψει των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στην προσφώνησή του ο Ανδρέας Κόγκας τόνισε: « Κύριε Δήμαρχε, αποτελεί τιμή για την ομάδα μας η πραγματοποίηση της σημερινής συνέντευξης τύπου στο ιστορικό Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης. Εξάλλου, και η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια γράφει ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Στα 4 χρόνια της θητείας σας ως Δήμαρχος, η Ορμή Λουξ κατέκτησε 4 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδας και κάθε φορά μας υποδεχόσασταν σε αυτόν τον ιστορικό χώρο. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που για ακόμη μία φορά ο Δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας μας.»

Ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Ανδρέας Φούρας δήλωσε: «Ξέρετε, τον Αντώνη τον γνωρίζω μέσα από πολλές ιδιότητες, όχι μόνο μέσα από την Ορμή Λουξ. Πριν λίγο μιλούσαμε για την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Θέλω να σας εξομολογηθώ ότι αγαπώ τον αθλητισμό, καθώς είναι μέσα στα πολύ σπουδαία, που ανακάλυψε το ανθρώπινο μυαλό και εκπροσωπεί 3 σημαντικά στοιχεία της κοινωνίας. Πρώτον τη Δημοκρατία, αφού δεν απαγορεύεται σε κανέναν να λάβει μέρος, δεύτερον την Αξιοκρατία, αφού ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι δεύτερος και ο τρίτος είναι τρίτος και τρίτον, την υπέρβαση του μέτρου. Αυτή ο ομάδα έχει υπερβεί το μέτρο, είναι Πρωταθλήτρια, τιμά την πόλη μας και έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια αυτής της πόλης, που κάποιοι θέλουν να κρατήσουν χαμηλά. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ, όχι επειδή η Πάτρα θα «πάει» Ρωσία, Ολλανδία, Ισπανία, αλλά επειδή η Πάτρα «παίζει» στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. Αυτό το τιμώ και το τιμούν και οι πατρινοί. Ανδρέα και Αντώνη, κάνατε σπουδαία δουλειά για την πόλη και τον αθλητισμό της, μέσα από τις αξίες και τις αρχές σας. Αυτό το γεγονός δεν πρέπει οι πατρινοί να το δουν ως ένα δευτερεύον γεγονός, αλλά να στηρίξουν και να γεμίσουν το «ΤΟΦΑΛΟΣ» στις 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου, ώστε να δουν και να θαυμάσουν νέα κορίτσια με πάθος, τα οποία μέσα από τις νίκες τους αλλάζουν τα δεδομένα της πόλης.»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντώνης Σκιαθάς, ο οποίος και δήλωσε: « Η ομάδα μας, η Ορμή της Πάτρας, για μια δεκαετία τώρα, υπηρετεί με πρωταγωνιστικό τρόπο την αθλητική ιστορία της πόλης. Της πόλης που τα τελευταία χρόνια με την παρουσία της Ορμής Λουξ έχει γίνει πρωταγωνίστρια στο άθλημα της χειροσφαίρισης, τόσο στον ελλαδικό όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανέθεσε στην Πάτρα και την ομάδα μας τη διοργάνωση του Champions League και εμείς οφείλουμε να φέρουμε εις πέρας, με ευθύνη, αυτήν την μεγάλη πρόκληση. Σε αυτή την προσπάθεια μας στηρίζουν οι μεγάλοι μας χορηγοί καθώς και το πολιτικό δυναμικό της πόλης. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Πατρέων, κ. Ανδρέα Φούρα, το Νομάρχη Αχαίας, κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο, τον πρόεδρο του ΟΝΑΠ, κ. Γιάννη Κασίμη και τον Αντινομάρχη Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Γιάννη Ταπεινό, που στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειες μας.»

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας της Βιομηχανίας ΛΟΥΞ δήλωσε: « Είναι μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα παλέψουμε ώστε να ανταποκριθούμε στη μεγάλη δυσκολία των αγώνων και μέσα από αυτή τη δυσκολία να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος της εταιρείας SUPER CARGO δήλωσε: « Κύριε Δήμαρχε, σας ευχαριστούμε που υποδεχτήκατε την ομάδα σε αυτόν τον χώρο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Ο προπονητής της Ορμής Λουξ, Ευθύμης Πιπελίδης, δήλωσε: « Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ούτως ώστε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της Πάτρας.»

Η αρχηγός της ομάδας, Άννα Στράτου, δήλωσε: « Εκ μέρους όλων των αθλητριών θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας υποδέχεστε σήμερα εδώ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη και από κει και πέρα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

ΠΗΓΗ: handball.madblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου