ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Jimmy Jump: Μπορεί η Πανάθα! (φωτο+βίντεο)

Ο Jimmy Jump καταθέτει από την Ουγγαρία τα προγνωστικά του για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα. "Μπορεί την ισοπαλία η Πανάθα". Παράλληλα ενημερώνει τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους για την τελευταία εισβολή του στο ντέρμπι της Βουδαπέστης μεταξύ Φερεντσβάρος και Ούιπεστ στέλνοντας φωτογραφικό υλικό με τα κατορθώματα του.
Ο αεικίνητος σαλταδόρος σε διάστημα λίγων μηνών ταξίδεψε από τη Νορβηγία (διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision) στη Νότιο Αφρική (Μουντιάλ) και από εκεί στην Ουγγαρία προκειμένου να κάνει πράξη την ποδοσφαιρική "ιεραποστολή" του.

Ο πιο διάσημος εισβολέας των γηπέδων δεν κρύβει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για την Ελλάδα. Από την Βουδαπέστη όπου πρόσθεσε ακόμη μία διάκριση στο πλούσιο παλμαρέ του διακόπτοντας τον αγώνα  Φερεντσβάρος-Ούιπεστ, μίλησε στο Sport24.gr για την επικείμενη αναμέτρηση της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 34χρονος Καταλανός εκφράζει την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να κάνει την έκπληξη στο "Καμπ Νου".

"Θα είναι είναι δύσκολα τα πράγματα για την 'Πανάθα' όμως πιστεύω πως μπορεί να αποσπάσει ισοπαλία στο 'Καμπ Νου'. Προβλέπω σκορ 1-1 ή 2-2. Γιατί να μην κάνει άλλωστε την έκπληξη;

Η Μπαρτσελόνα όπως έδειξε και απέναντι στη Χέρκουλες δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και οι παίκτες της δεν διαθέτουν καλή ψυχολογία στην παρούσα φάση. Είναι έμπειρη ομάδα ο Παναθηναϊκός".

Ο Jimmy Jump για ακόμη μία φορά εκφράζει την απέραντη λατρεία του για την Ελλάδα. "Στην Αθήνα χάσαμε στον τελικό του 1994 στο ΟΑΚΑ από τη Μίλαν, όμως πρόκειται για το γήπεδο όπου το 2007 στον τελικό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μίλαν έκανα εισβολή με την ελληνική σημαία.

Επίσης ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004. Σπουδαίες στιγμές για τους Έλληνες της οποίες μοιράστηκα και εγώ όπως στον τελικό του 2004 στην Πορτογαλία όπου πανηγύρισα μαζί σας".

Ο Jimmy Jump ζήτησε από το Sport24.gr να δημοσιοποιήσει το τελευταίο του κατόρθωμα. Συγκεκριμένα ταξίδεψε στην Βουδαπέστη προκειμένου να αποτίσει με τον δικό του τρόπο φόρο τιμής στον Λάζλο Κουμπάλα (1927-2002).

"Πρέπει να σου πω πως ταξίδεψα στην Βουδαπέστη για το ντέρμπι Ούιπεστ-Φερεντσβάρος προκειμένου να τιμήσω τον "θρυλικό" Κουμπάλα που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα αλλά και τις εθνικές Ισπανίας, Τσεχοσλοβακίας και Ουγγαρίας. Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες για τους αναγνώστες του Sport24".






  Δείτε σε video την τελευταία εισβολή του Jimmy Jump επί ουγγρικού εδάφους (Ούιπεστ-Φερεντσβάρος) όπου μάλιστα σκοράρει



Ανάρτηση από
http://mpalakia.blogspot.com/2010/09/jimmy-jump.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου