ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Karl-Heinz Rummenigge: Ασφάλιση των παικτών για τραυματισμούς στις εθνικές

"Πάρα πολλά είναι υπέρ των ομοσπονδιών, θα πρέπει να δοθεί και λίγη προσοχή στους συλλόγους και στα συμφέροντά τους".Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την πρόταση και το σκεπτικό του,ο Karl-Heinz Rummenigge, πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου και του ECA, το οποίο απαριθμεί περίπου 200 συλλόγους σε όλη την Ευρώπη....

Στην πρότασή του ECA, ζητά την έναρξη εθνικών πρωταθλημάτων δύο μήνες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και απαιτεί την ασφάλιση των παικτών και των συλλόγων για ατυχήματα που ενδεχομένως υποστούν παίκτες, κατά την διάρκεια αγώνων της εθνικής τους.

Η ασφάλιση αυτή θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ για ατυχήματα, τα οποία θα κρατήσουν κάποιο παίκτη εκτός γηπέδων, για διάστημα "μεγαλύτερο των δύο τριών μηνών", τόνισε ο Rummenigge.Από την τέταρτη ή έκτη εβδομάδα ο μισθός του παίκτη, θα πρέπει να καταβάλλεται μέσω της ασφάλισης, από την UEFA ή την FIFA.Το σημείο των διαπραγματεύσεων, είναι το μέγεθος του ποσού που θα οριστεί ως καταβολή ασφάλισης.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Rummenigge, είχε ζητήσει από την Ολλανδική ομοσπονδία να συμμετάσχει στις δαπάνες του τραυματισμού του Arjen Robben, αφού αυτός προήλθε από την συμμετοχή του παίκτη στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

"Τα έσοδα της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πάρα πολλά και δεν νομίζω ότι είναι παράλογο το ότι ζητάμε ασφάλιση για του παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν.

frapesport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου