ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

«Νίνη… market! »

Σε… Νίνη market τείνουν να μετατρέψουν τον Παναθηναϊκό τα ΜΜΕ της γηραιάς ηπείρου. Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μίλαν, στην… ουρά για τον Σωτήρη Νίνη έσπευσε να στηθεί και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ! Σύμφωνα με το Il Sussidiario.net: «Ο επιθετικός μέσος του Παναθηναϊκού φέρεται να απασχολεί την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ. Ο Σωτήρης Νίνης άρεσε πολύ στον αθλητικό διευθυντή Μάρκο Μπράνκα στο πλαίσιο του φιλικού με τον Παναθηναϊκό στον Καναδά. Ο Μπράνκα προτίθεται να συλλέξει περεταίρω πληροφορίες ...
για την περίπτωση του Έλληνα μέσου που είχε αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής».

Επενδύσεις σε ταλέντα
Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η επενδυτική πολιτική της Ίντερ επικεντρώνεται σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο. Ο επιθετικός μέσος του Παναθηναϊκού συγκαταλέγεται στη σχετική λίστα των «νερατζούρι», καθώς παρομοιάζεται με την περίπτωση του 18χρονου Βραζιλιάνου Φιλίπε Γκουτίνιο, ο οποίος επέστρεψε στο Μεάτσα ύστερα από δανεισμό στη Βάσκο Ντα Γκάμα.
Σύμφωνα με το Il Sussidiario.net «μέσω των φετινών μεταγραφών προέκυψε συμπέρασμα για την πολιτική που θα ακολουθεί ο Μάσιμο Μοράτι στις επενδύσεις. Το επενδυτικό ξεφάντωμα τελείωσε. Από εδώ και στο εξής, τα χρήματα της Ίντερ θα ξοδεύονται σε στόχους με ταλέντο και μέλλον.
Εκτός από τον Γκουτίνιο στην Ίντερ επέστρεψε και ο 22χρονος Τζόναθαν Μπιαμπιάνι, ο οποίος είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Πάρμα. Παρόμοια επενδυτική πολιτική θα συνεχιστεί και στο μέλλον, με το όνομα του Σωτήρη Νίνη να υπάρχει σαν ιδέα στο μυαλό των στελεχών της Ίντερ».

Από κοντά και η Άρσεναλ
Σύμφωνα με το βρετανικό σάιτ FansFC.com η Άρσεναλ σκοπεύει να αρπάξει τον Σωτήρη Νίνη απ’ τη Μάντσεστερ! Οι «κανονιέρηδες» παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και ετοιμάζουν ηχηρό «μπαμ» που θα σκορπίσει τους «μνηστήρες».
Χαρακτηριστικά: «Η Άρσεναλ προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα του Σωτήρη Νίνη το ερχόμενο καλοκαίρι και να αρπάξει τον “μικρό” από τα χέρια της Μάντσεστερ, που παζαρεύεται για να μειώσει την τιμή. Το γεγονός συντηρεί βάσιμες ελπίδες για την ομάδα του Λονδίνου που σκέπτεται να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς άσου».  

πηγη: prasini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου