ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Για 4 λόγους απέτυχε ο Δερμιτζάκης

Σε κάποιους προκάλεσε έκπληξη η απόλυση (παραίτηση ή ότι άλλο) του Παύλου Δερμιτζάκη από τον ΠΑΟΚ. Στο κάτω, κάτω ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τον Παναθηναϊκό έχασε και όχι από κάποια ομάδα της σειράς.
Οι βασικοί λόγοι που απέτυχε στον ΠΑΟΚ είναι τέσσερις:
1) Ο Δερμιτζάκης δεν είχε δουλέψει σε μεγάλη ομάδα και δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος του ΠΑΟΚ. Επίσης σε αρκετά παιχνίδια φάνηκε ότι δεν… διάβαζε καλά τον αντίπαλο, κάτι που αρχικά φόρτωσαν στον Καραγιάννη, ο οποίος απολύθηκε πριν το Δερμιτζάκη.
2) Η ομάδα δεν ήταν δική του. Αλλοι είχαν διαλέξει τους παίκτες και του ζήτησαν να πάρει ένα μεγάλο καράβι, όπως ο ΠΑΟΚ, χωρίς να ξέρει το… πλήρωμα. Επίσης ο ίδιος δεν είχε καταλήξει σε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Αλλες φορές ζητούσε από τους παίκτες να παίξουν αμυντικά, με… συνταγή Σάντος, άλλες πιο επιθετικά. Φάνηκε δηλαδή ότι σε ήταν σε δίλημμα και προβληματιζόταν, αν θα συνεχίσει ή όχι το πλάνο του Πορτογάλου.
3) Ο Δερμιτζάκης έχασε τους παίκτες. Δεν μπορούσε να επιβληθεί σε θέματα πειθαρχίας, κάποιες φορές επιστρατεύτηκαν να βοηθήσουν σε αυτό τόσο ο ίδιος ο Ζαγοράκης, όσο και ο νέος τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης.
4) Η διοίκηση δεν τον στήριξε όσο έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ ήθελε το Δερμιτζάκη από το καλοκαίρι, πήρε το Μπερέτα για να τον διώξει και να προσλάβει στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου