ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Με οπαδούς μόνο ... η προπόνηση

Το όνομα του αντιπάλου στο Σαββατιάτικο ματς έφερε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας αντιπροσωπεία περίπου 100 οργανωμένων οπαδών που είχαν σκοπό να εμψυχώσουν τους "πράσινους". Αντίθετα, ο Νικόλας Πατέρας δεν πήγε κάτι που ίσως κάνει την ύστατη ώρα... πριν το ντέρμπι.Σε αντίθεση με την προσφιλή του συνήθεια ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" Νικόλας Πατέρας δεν βρέθηκε παραμονές ενός αγώνα δίπλα στους παίκτες, ειδικά δε από την στιγμή που ο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός. Απουσία που ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει, ωστόσο δεν αποκλείεται να επισκεφτεί τους παίκτες την ύστατη ώρα για να "ντοπάρει" τους παίκτες του Νιόπλια.

Ηταν οι οπαδοί στο πλευρό τους

Παρόλο αυτά οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ήταν μόνοι παραμονές του ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο. Στην προπόνηση των "πράσινων" βρέθηκαν οπαδοί του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία περίπου 100 οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, έδωσαν το παρών στην προπόνηση ζητώντας από τους παίκτες να τα δώσουν όλα και να κερδίσουν τον "αιώνιο" αντίπαλο.

"Έχουμε καιρό να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και αυτό δεν επιτρέπεται. Εμείς θα είμαστε εκεί να σας στηρίξουμε, αλλά θέλουμε να σας δούμε να τα δίνετε όλα. Μην σας απασχολεί τίποτα άλλο, εκτός από το πως θα νικήσετε τον Ολυμπιακό.
 Μόνο αυτό μας ενδιαφέρει όλους. Ο κόσμος δεν έχει άλλη υπομονή και θέλει να σας δει να παίζετε μπάλα. Ματώστε την φανέλα. Νικήστε για εμάς και για εσάς" ήταν τα πρώτα λόγια τους.

Για τα αδέλφια μας...

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν να αναφερθούν πως θέλουν τη νίκη επί του "αιωνίου" αντιπάλου για άλλον έναν λόγο.

Για τους "φανατικούς" οπαδούς του "τριφυλλιού" οι οποίοι δεν βρίσκονται πια στη ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά στους παίκτες. "Νικήστε και για τα αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά" ήταν η φράση.

Στο σημείο αυτό, ένας οπαδός μίλησε στον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ που έχασε τον αδελφό του πριν λίγες μέρες αλλά ο Μοζαμβικανός παρέμεινε λόγω ντέρμπι στην Αθήνα και του είπε: "Συλλυπητήρια για τον αδερφό σου. Το ότι δεν έφυγες, σημαίνει ότι είσαι παλικάρι".

Πάθος... υποσχέθηκε ο Σισέ

Αποχωρώντας οι φίλαθλοι της ομάδας άνοιξαν ένα μίνι διάλογο με τον Τζιμπρίλ Σισέ, που του ζήτησαν την νίκη και εκείνος δεν δίστασε να τους επιδείξει με λόγια το πάθος που απορρέει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, λέγοντας:

"Θα μπούμε πολύ δυνατά στο ντέρμπι. Όλοι μας ξέρουμε πόσο θέλετε τη νίκη σε αυτό το ματς, το ίδιο ισχύει και για εμάς".

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου