ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο Φετφατζίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος φιλοξενεί τις τελευταίες ημέρες εκτενή αφιερώματα στο νέο μεγάλο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιάννη Φετφατζίδη, ένα ταλέντο που όσο και αν σας κάνει εντύπωση, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την φανέλα του Παναθηναϊκού! 



Το «e-soccer.gr» μάλιστα, σας παρουσιάζει φωτογραφίες του «μικρού μάγου» από την εποχή που φορούσε την πράσινη φανέλα. Πιο συγκεκριμένα, ο «Φέτφα», την περίοδο 1999-2000 και σε ηλικία μόλις 9 ετών, ήταν μέλος της ομάδας «junior» του Παναθηναϊκού, έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό του και αρκετά γκολ, σε αγώνες 5Χ5, που έδινε η τότε ομάδα των «πράσινων» πιτσιρικάδων. Χαρακτηριστικά, είχε πετύχει από ένα γκολ στις αναμετρήσεις με Ερμή Ζωγράφου (9-3) στις 23/1/2000, με Ολυμπιακό Καλ. (22-5) στις 16/2/2000, καθώς και στο 8-1 επί του Κόσμου Βορείων Προαστίων στις 24/2/2000. 




Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα η πολιτική στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού άλλαξε και απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι πιτσιρικάδες από την ομάδα, με τον «Φέτφα» να επιστρέφει στα Σούρμενα απ’ όπου τον ανακάλυψαν οι Νεντίδης και Ζελενίτσας, φέρνοντας τον δύο χρόνια αργότερα στον Ολυμπιακό. 




Αναρτήθηκε από: http://tapantaedo1.blogspot.com/

ΠΗΓΗ: http://www.e-soccer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου