ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Βαλβέρδε: «Μας έλειψε ο κόσμος μας»


Αρκετά ικανοποιημένος από το γεγονός πως η Ξάνθη δεν έκανε πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Ολυμπιακού, αλλά και απογοητευμένος από το ότι η ομάδα του αγωνίστηκε χωρίς τον κόσμο της στα Πηγάδια εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε....

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα με γρήγορους παίκτες μπροστά, που σε δυσκολεύει με τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Μας έλειψε ο κόσμος, του αφιερώνουμε τη νίκη. Απ’ ότι φαίνεται μας βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος», είπε αρχικά στην συνέντευξη είπε αρχικά ο Ισπανός.

Και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις το ίδιο καλά εκτός έδρας, όπως μέσα στην έδρα σου. Οι γηπεδούχοι έχουν τον κόσμο δίπλα τους κι εμείς έπρεπε να παίξουμε καλά και αμυντικά και επιθετικά. Είναι επιτυχία για μας το γεγονός ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια ο αντίπαλος δεν μπορεί να βγάλει πολλές ευκαιρίες. Η Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο είχε μία ευκαιρία στο τέλος ενώ στο δεύτερο είχε το δοκάρι. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν μας απείλησε περισσότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε βελτίωση».

πηγη exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου