ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ολυμπιακός: Τρέχει για να προλάβει την Ξάνθη ο Ουρτάδο



Ήλθε στην Ελλάδα με τη φήμη του «δουλευταρά» και του παίκτη-προπονητή μέσα στο γήπεδο. Ειδικά την πρώτη ο Μόισες Ουρτάδο φροντίζει να την αποδεικνύει σε κάθε περίσταση. Αυτό έκανε και το Σάββατο.....όπου βρέθηκε ξανά στου Ρέντη, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, προκειμένου να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμος στο ματς του Σαββάτου (16/10) στα Πηγάδια με την Ξάνθη.

Είναι γεγονός ότι Καταλανός μέσος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στην φτέρνα του. Ο Βαλβέρδε είχε μεταβιβάσει στο ιατρικό επιτελείο την επιθυμία του να έχει τον Ουρτάδο έτοιμο για  το ματς της Ξάνθης, ωστόσο ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Δεν είναι πάντως διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή του και μόνο στην περίπτωση που έχει αποθεραπευτεί θα τον ρίξει στη μάχη. Διαφορετικά, θα κάνει υπομονή ώστε ο δυναμικός μέσος να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τον έχει ετοιμοπόλεμο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Άριελ Ιμπαγάσα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Την Κυριακή το μεσημέρι (14:30) ο Αργεντίνος άσος θα βρεθεί στο “Pure Red” για να υπογράψει αυτόγραφα, αλλά και να φωτογραφηθεί με όσους βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

πηγη sportnooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου