ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Στην Ισπανία ο Αδαμίδης για να βρει τον αντικαταστάτη του Μπάγεβιτς

Στην Ισπανία θα μεταβεί ο Σταύρος Αδαμίδης προκειμένου να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Μπέγαβιτς στην  τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει αναλάβει αποκλειστικά το θέμα αυτό ....και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει σειρά επαφών με τους υποψήφιους τεχνικούς.
Είναι δεδομένο ότι ο Σταύρος Αδαμίδης θα συναντηθεί με τον Μανόλο Χιμένεθ, στον οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον του για συνεργασία μέσω τηλεφωνική συνομιλίας. Ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης δεν θα είναι όμως ο μόνος τεχνικός με τον οποίο θα μιλήσει ο πρόεδρος του "δικέφαλου".

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν επαφές με ακόμα δύο προπονητές. Το όνομα του Βίκτορ Μουνιόθ που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό είναι ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες.

Σε περίπτωση που ο Αδαμίδης δεν συμφωνήσει με κάποιον προπονητή από την Ισπανία, τότε αναμένεται το Σάββατο να ταξιδέψει και στο Λονδίνο, μαζί με Καψή ή Καπετανάκη και παρουσία του Τόνι Σαβέφσκι, προκειμένου να μιλήσει απευθείας με τον Πάολο Σόουζα.

Πάντως, ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού,μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. υποστήριξε ότι "Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση από την ΑΕΚ". Ο Ζοσέ Μαρίνιο πρόσθεσε όμως πως από τη στιγμή που ο πελάτης του είναι πλέον ελεύθερος, μετά την απόλυσή του από τη Λέστερ και έχει ανοίξει ο δρόμος των διαπραγματεύσων καθώς πριν δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο.

Το βέβαιο είναι ότι οι συζητήσεις που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο θα οδηγήσουν και στη λήξη του σήριαλ.

πηγη balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου