ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Κούπερ: "Επιθυμώ να συνεχίσω"

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τοποθετήθηκε για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και το μέλλον του στον ΑΡΗ στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου:.... «Γνωρίζουμε ότι πάντα η αλλαγή προπονητή φέρνει ανεβασμένο ηθικό και ψυχολογία σε μια ομάδα. Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ θα αλλάξει το σύστημά της, αλλά ο προπονητής θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Είναι ξεκάθαρο ότι ο αντίπαλός μας έχει καλούς ποδοσφαιριστές, με πολύ καλή τακτική.  Θεωρώ ότι θα έρθει σίγουρα στην έδρα μας με ανεβασμένο ηθικό, αλλά γενικά θα είναι περίπλοκο το παιχνίδι, αν σκεφτούμε το γεγονός ότι προερχόμαστε από διακοπή του Πρωταθλήματος. Σε εμάς υπήρχε ενθουσιασμός μετά από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να σε παρασύρει. Επομένως, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Η δική μου ομάδα έκανε τη δουλειά της, είχαμε χρόνο στη διάθεσή μας, προσπαθήσαμε πολύ και κάναμε πολλά στις προπονήσεις. Έχουμε κίνητρο, γιατί παλεύουμε για την κορυφή, κάτι που όμως μας δημιουργεί άγχος.
Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί, αλλά θα είναι περίεργο παιχνίδι, με τον αντίπαλο να δημιουργεί προβλήματα, αλλά και να διαθέτει ποιότητα. Η ΑΕΚ έχει ποδοσφαιριστές που είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός.  Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις κάτι αρνητικό, κοιτάς πώς να το κάνεις θετικό. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή και πήραμε ανάσες, γιατί έρχεται δύσκολη συνέχεια. Θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων και θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Επίσης, κάναμε αποκατάσταση κάποιων παικτών, η οποία ήταν αναγκαία.  Για παράδειγμα, από εδώ και πέρα, το μόνο που θα κάνουν οι παίκτες, θα είναι να παίζουν, να ακολουθεί η αποκατάσταση και μετά πάλι να ακολουθεί κάποιο παιχνίδι. Υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που - αν δεν γινόταν αυτή η διακοπή - δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε δύο συνεχόμενα 90λεπτα. Στον χώρο του κέντρου, έχουμε ένα πρόβλημα, με τον Πρίττα που είναι τραυματίας και τον Ναφτί που είναι τιμωρημένος. Θα έλεγα ότι είμαστε στα όριά μας, αλλά θέλω να βλέπω τα πράγματα με θετική σκέψη και στην προκειμένη περίπτωση, αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι παίκτες που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους απόντες, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
Έχω, επίσης, εμπιστοσύνη και στις αλλαγές που ίσως να προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με παίκτες που ίσως να μην παίξουν καν στη θέση τους. Θα ήθελα, βέβαια, να τους έχω όλους στη διάθεσή μου, αλλά πρέπει να δεχτώ την πραγματικότητα και το ότι δεν μπορώ να τους υπολογίζω όλους».
Ο  προπονητής του ΑΡΗ  στην  συνέχεια ερωτήθηκε αν θα μπορούσε να δώσει κάποια… ποσοστά παραμονής στην ομάδα και μετά την λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι: «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη επισήμως με τη διοίκηση για αυτό το θέμα και δεν θα μπορούσα να μιλήσω για να δώσω ένα ποσοστό παραμονής μου ή όχι. Αν με ρωτούσατε, όμως, αν θέλω να παραμείνω στον ΑΡΗ, θα έλεγα “ναι” το επιθυμώ, και υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνω και να συνεχίσω για καιρό ακόμη. Μόνο αυτό, όμως, μπορώ να πω, αφού επισήμως δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση της ομάδας».


πηγη arisfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου