ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τα πλάνα του Φερέιρα για Μπαρτσελόνα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού απέναντι στην καλύτερη ίσως ομάδα του κόσμου και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει το σύστημα.....
Ο 64χρονος τεχνικός έδειξε σε ένα πινακάκι στην Παιανία πως θα διατηρήσει το 4-2-3-1 με σκοπό να έχει η ομάδα του την κατοχή της μπάλας, ενώ φανέρωσε και τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα. Σύμφωνα με τη δοκιμή της Δευτέρας, ο Κατσουράνης θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή και ο Καντέ θα είναι ο παρτενέρ του Μπουμσόνγκ, με τον Πλεσί να μένει στον πάγκο σε σχέση με το ματς με τον Ηρακλή.
Η 11αδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται πιθανότατα από τους: Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνο, Λουίς Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλο και Σισέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος αφιέρωσε πολλή ώρα σε ασκήσεις τακτικής, διακόπτοντας αρκετές φορές το πρόγραμμα για να κάνει παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές ειδικά για το αμυντικό κομμάτι.
Οι "πράσινοι" θα ολοκληρώσουν το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία τους και νωρίτερα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα μιλήσει για πρώτη φορά ως προπονητής του Παναθηναϊκού στην επίσημη συνέντευξη τύπου του αγώνα.
Στο μεταξύ, κατατέθηκε τη Δευτέρα από πλευράς του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το νέο σχέδιο νομοθετικής πρωτοβουλίας για το πρόγραμμα Διπλής Ανάπλασης στο Δήμο Αθηναίων. Το σχέδιο που κατατέθηκε προς δημόσια διαβούλευση ικανοποιεί την πλευρά του Παναθηναϊκού αφού περιλαμβάνει όλα όσα συμφωνήθηκαν στις συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών κατά το χρονικό διάστημα που πέρασε.
Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Δεκέμβρη και στο διάστημα αυτό εάν υπάρχουν ενστάσεις οφείλουν να διατυπωθούν για να μην υπάρξουν νέες εμπλοκές στο έργο του γηπέδου.
Δύο είναι τα σημαντικά στοιχεία που στέκεται ο Παναθηναϊκός και τα οποία είχε ζητήσει στις συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς:
• Πρώτον ότι συμπεριλαμβάνεται ο όρος περί μη κατεδάφισης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι την κατασκευή και την έκδοση της άδειας λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων
• Δεύτερον συμπεριλαμβάνεται η υποχρέωση κατασκευής των αναγκαίων κοινόχρηστων έργων και δικτύων υποδομής.
Το Υπουργείο εκτός από την κατάθεση προς διαβούλευση του νομοσχέδιου οφείλει να έχει εξετάσει και την συνταγματικότητα της νέας ρύθμισης ώστε να μην υπάρχει νέα εμπλοκή στο μέλλον.

πηγη contra.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου