ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Με... άμυνα ανάγκης για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, είδε τον Μιραλάς να βγάζει το πρόγραμμα και να είναι ετοιμοπόλεμος. Εκτός αποστολής και πάλι....
ο Μήτρογλου, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπολογίζεται από τον Βάσκο προπονητή.Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το πιο κρίσιμο για τον ολυμπιακό και άπαντες θέλουν το τρίποντο, για να παραμείνουν στην κορυφή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει ότι ο «δικέφαλος» σε φόρμα και συνέστησε στους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην υποτιμήσουν την ομάδα του Χάβο.

Ουσιαστικά, πάντως, αυτό που προβληματίζει τον Ισπανό τεχνικό είναι το τι θα γίνει στην άμυνα! Οπως έδειξε και σήμερα θέση βασικού θα πάρουν οι Χολέμπας, Μοντεστό και Γκαλίτσιος. Ετσι θα καλυφθούν τα κενά των Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ και Τοροσίδη αντίστοιχα!

Από εκεί και πέρα «παίζεται» ακόμη μία θέση με τον Βαλβέρδε να σκέφτεται να ξεκινήσει και τον Πάντελιτς και να παίξει ο Ολυμπιακός με 4-4-2

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο, ο οποίος έχει κάνει ήδη sold out! Εχει εξαφανίσει τα εισιτήρια και αναμένεται αύριο να δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Στην προπόνηση ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Τοροσίδης, ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε σε εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στη συνέχεια έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο. Ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ζαϊρί, Μιραλάς, Φουστέρ, Νέμεθ, Πάντελιτς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Μήτρογλου, Ν. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.


πηγη sportnet.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου