ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Κούπερ: «Μετράει η νίκη, μετρούν οι τρεις βαθμοί»

Ικανοποιημένος από τη νίκη όχι όμως και από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πάντως πως αυτή η επικράτηση θα βοηθήσει την ομάδα του να αποκτήσει και ψυχολογία....


Ραούλ Κούπερ: "Υπήρχε αυτοθυσία και μεγάλη διάθεση από τους παίκτες μου στο πρώτο μέρος. Σίγουρα δεν παίξαμε και το καλύτερο μας παιχνίδι. Υπήρχε μία νευρικότητα που φάνηκε ειδικά στο β’ μέρος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε".

Αναλύοντας περισσότερο την απόδοση της ομάδας του σχολίασε: "Μου άρεσε η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με την νευρικότητα στο δεύτερο ημίχρονο. Χάναμε τις μπάλες και δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες αντεπιθέσεις όπου θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι νωρίτερα.

Δεν μου άρεσε ειδικότερα το τελευταίο δεκάλεπτο όπου η ομάδα μου έπαιξε αρκετά πίσω με τους ποδοσφαιριστές μου να θέλανε να κρατήσουν το υπέρ τους γκολ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως μπορεί να έρθει κάποιο γκολ και να χάσεις το παιχνίδι. Αυτό που μου άρεσε όμως ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Μειώνει την πίεση που είχαμε και μας επιτρέπει να αναπνέουμε πιο αισιόδοξα".

Για την σημασία της νίκης σημείωσε: "Μας βοηθάει για να έχουμε μεγαλύτερη δύναμη και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να σκέφτεσαι καθαρά και μόνο ποδοσφαιρικά το παιχνίδι. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ξεκινάς την εβδομάδα σου σκεπτόμενος μόνο τα όσα μπορείς να βελτιώσεις. Με αυτό το αποτέλεσμα μπορούμε να επανέλθουμε σε αυτήν για να δείξουμε και πάλι την ομάδα που είμαστε".

Για τη συνέχεια της πορείας και τα όσα θέλει να δει να βελτιώνονται, ή να γίνονται τόνισε: "Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να αποκτήσουμε ξανά την αίσθηση που είχαμε για το παιχνίδι. Με ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Βλέπετε ότι λόγω ψυχολογίας χάνονται ευκαιρίες που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα είχαμε χάσει".

Για την εμφάνιση του Πορτίγια τόνισε: "Είχε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Και το λέω γιατί υπήρχε αυτός ο εκνευρισμός αλλά θα μπορούσε να δώσει παραπάνω".

Μπάμπης Τέννες: "Από αυτά που μου έχουν πει πιστεύω ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. Το γκολ είναι καθαρό και θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρχει σεβασμός και στην προσπάθεια των μικρομεσαίων ομάδων. Και όχι οι μεγάλες ομάδες όπως είναι και ο Άρης να παίρνουνε σφυρίγματα που μπορεί να αλλοιώσουνε ένα αποτέλεσμα.

Το δεύτερο γκολ δεν είναι μέσα στο παιχνίδι και δεν έχει τόσο σημασία μπροστά στο δικό μας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μία προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας να μην βρήκε τον σεβασμό που θα έπρεπε. Για αυτό και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου στα αποδυτήρια παρότι φεύγουμε απογοητευμένοι".

πηγη athlitikanea.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου