ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Υπογράφει και πηγαίνει ΟΑΚΑ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα το πρωί αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα.....
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου, αφού  συζητηθούν πρώτα όλες οι λεπτομέρειες. Δηλαδή τα οικονομικά, τους συνεργάτες και τα μεταγραφικά και κάποια άλλα θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φερέιρα και οι τρεις συνεργάτες του θα λάβουν μαζί φέτος 650,000 ευρώ και 1,3 εκατ. ευρώ του χρόνου. Σε αυτή την αμοιβή περιλαμβάνεται και το ποσό της εφορίας, κάτι που δείχνει πως οι απολαβές του κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. Παράλληλα θα υπάρξουν και κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.  
Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει γεύμα και το απόγευμα ο νέος τεχνικός των «πράσινων» θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.  
Οι συνεργάτες του Φερέιρα
Τρεις θα είναι οι συνεργάτες που θα φέρει μαζί του ο Φερέιρα. Πρόκειται για τον Ζοσέ Γκόμες, Νούνο Εσπίριτο Σάντος και Ρουί Σίλβα. Οι δύο πρώτοι θα είναι οι βοηθοί του, ενώ ο τρίτος θα είναι κατάσκοπος. Ο Νούνο παρά το γεγονός ότι ήταν τερματοφύλακας δεν θα αναλάβει την εκγύμναση των γκολκίπερ, αλλά θα είναι β΄ βοηθός, κάτι που σημαίνει πως ο Βασίλης Αλεξούδης θα παραμείνει στη θέση του. Στο τεχνικό τιμ  θα παραμείνει ο Κριστόφ Βαζέχα καθώς και ο Ολλανδός γυμναστής, Λόρενς Έμπεν. Όσον αφορά τον Περικλή Παπαπαναγή, θα αναλάβει άλλο πόστο.

πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου