ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Ο JIMMY JUMP...


O γνωστός σε όλο τον πλανήτη, εισβολέας των γηπέδων, Jimmy Jump, ετοιμάζεται για το νέο του χτύπημα. Ο στόχος του είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, στον οποίο θα επιχειρήσει να φορέσει μία μπαρετίνα (η μπαρετίνα, είναι ο σκούφος που φορά στην εικόνα πιο πάνω), στο classico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη Δευτέρα στο Καμπ Νου....



Ο Jimmy Jump μάλιστα, σαν καλό παιδί που είναι, φρόντισε να προειδοποιήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο για τις διαθέσεις του, σε βιντεοσκοπημένο του διάγγελμα. Κάτι σαν τα βίντεο του Οσάμα μπιν Λάντεν δηλαδή, πριν τα τρομοκρατικά χτυπήματα της Αλ Κάιντα! Στο βίντεο αυτό λοιπόν, ο Jimmy αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν θέλετε να φορέσω τη μπαρετίνα στον Μουρίνιο, πρέπει να με βοηθήσετε. Ο Jimmy Jump δεν είχε ποτέ σπόνσορες. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ζητήσω βοήθεια και εσείς θέλω να με βοηθήσετε. Αν καθένας από τους φίλους μου στο Facebook προσφέρει ένα ευρώ, μόνο ένα, θα ρυθμιστούν τα χρέη».
Ο Jimmy Jump λοιπόν, δε δίστασε να ζητήσει και οικονομική βοήθεια από τους υποστηρικτές του, αφού τα χρέη του, από τις αγωγές και τις διώξεις που του έχουν γίνει, φτάνουν τις 100.000 ευρώ. Εξάλλου το δέλεαρ είναι μεγάλο, αφού δεν είναι και λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να δουν τον Μουρίνιο, να δέχεται το χτύπημα του Jimmy Jump! Ειδικά οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, δε νομίζω να έχουν ξεχάσει τους περσινούς πανηγυρισμούς του «εκλεκτού» μέσα στο Καμπ Νου, μετά την πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα. Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου