ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Χάιντουκ - ΑΕΚ 1-3...μπήκε "καυτή" και τους "πάγωσε'!

Σε περίπατο μετέτρεψε η ΑΕΚ το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Χάιντουκ και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League...
Σε ένα πολύ κακό, λόγω βροχής, αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και να επιβληθεί με 1-3 επί της Χάιντουκ, που δεν έδειξε ικανή να αντισταθεί στην φιλοξενούμενη ελληνική ομάδα.

Με κορυφαίους τους Σκόκο, Μπέρνς, Λυμπερόπουλο, Μανωλά και Ντιόπ, η Ένωση μπήκε στον αγώνα για να τον κερδίσει και τα κατάφερε, αν και ο διαιτητής της αρνήθηκε 2 φορές την εσχάτη των ποινών.Το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο για την ΑΕΚ, αλλά ο Γκέντζογλου δύο φορές δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ, ενώ βρισκόταν μόνος του απέναντι στην αντίπαλη εστία.

Νίκη και τρείς σημαντικοί βαθμοί για την ομάδα του Χιμένεθ, που δικαιολογημένα, μπορεί να είναι περήφανος για την σημερινή συνολική εμφάνιση των παικτών του.

Τα γκολ του αγώνα:

Παγώνει τους γηπεδούχους η ΑΕΚ με τη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκόκο στο 51' και αφού είχε προηγηθεί άλλη μία ανατροπή του Μπέρνς που δεν δόθηκε από τον διαιτητή....προηγείται η ΑΕΚ

Δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ στο 62' με σκόρερ τον Μανωλά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ που κέρδισε η Ένωση, ο Μανωλάς βρέθηκε στην καρδιά της μικρής περιοχής και με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ελληνικής ομάδας.

Και πάλι η ΑΕΚ είναι αυτή που σκοράρει στον αγώνα, αυτή την φορά με τον "Ζορό" να αφήνει και σε αυτόν το αγώνα το σημάδι του.Μπλάνκο στο 85'..θρίαμβος για την ΑΕΚ!

"Το γκολ της τιμής" πέτυχε στο 90' ο Μπούλιατ για την Χάιντουκ.

frapesport







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου